Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Forholdet mellem Johanne Schmidt Nielsen og kæresten Casper Hyldekvist fik hurtigt fart på.

En middag med fælles venner gav dem anledning til at snakke sammen. Det fortæller Casper Hyldekvist om i podcasten 'Anden Til Venstre', hvor Stephanie Fisker er vært. En podcast, som handler om at være i forhold med personer, der er offentlige ansigter.

Der gik bare fire måneder, før Johanne Schmidt Nielsen kunne flytte ind i Forfatterkvarteret i Valby med Casper Hyldekvist og hans to børn. Siden har parret fået to børn sammen.

»Jeg tror, det har bidraget godt til, at vi kunne lave den konstellation, vi har i dag,« siger kommunikationsmanageren i podcasten.

Men huskøbet fik politikere og medier til at spærre øjnene op.

Må et medlem af Enhedslisten købe hus for seks millioner kroner, var der mange, der spurgte.

Blandt andet skrev daværende partiformand i Liberal Alliance, Anders Samuelsen, således på sin Facebook-profil:

»Hvis alle skal have råd og måske endda ret til at eje og bo i sådan et fint hus, som socialist nummer 1 i Danmark nu har købt, så kræver det massiv vækst, liberale reformer og styrkelse af den private ejendomsret,« skrev han og tilføjede.

»Derfor: Kære Johanne, du stiller dig bare op i køen blandt dem, der søger indmeldelse i LA (du kan stå lige bag ved eks-kommunisten Ole Sohn).«

Men mediebevågenheden gjorde ikke spor for Casper Hyldekvist.

»Det var lidt pudsigt, for det fyldte jo mere, end hvad man lige skulle have gættet på, men det er forskellen på at være i politik og være uden for politik. Der var en uge, hvor der stod meget om det, men det var fint og sjovt nok at læse,« siger Casper Hyldekvist.

Andre læser også