Elton John er blevet sagsøgt for 3 millioner pund, svarende til 24,7 millioner kroner.

Det er ekskonen Renate Blauel, der har lagt sag an mod Elton John. Det skriver Hello Magazine.

Det sker på baggrund af, at Elton John har overtrådt reglerne for deres skilsmisse, ved at skrive om hende i sin selvbiografi, som udkom i 2019.

Renate Blauel har siden skilsmissen holdt lav profil, men hun bliver altså nævnt i et kapitel af Elton Johns bog. Her skriver Elton John, at han føler stor skyldfølelse over for Renate Blauel.

Elton John og Renate Blauel da de blev gift.
Elton John og Renate Blauel da de blev gift. Foto: STF
Vis mere

Elton John beskriver videre i bogen, hvordan Renate Blauel valgte at forblive privat selv efter skilsmissen:

'Mange år efter vores skilsmisse, når der skete mig noget, så ville pressen møde op hjemme hos hende og spørge efter kommentarer. Og hver gang har hun sagt 'ingen kommentarer'. Hun sagde bare, at de skulle lade hende være i fred', står der blandt andet i bogen.

Renate Blauel, som er uddannet stewardesse, startede med at arbejde i London's Air recording studios i starten af 1980'erne. Her arbejdede hun blandt andet på album som 'Duran Duran's Rio' og 'The Human League's Hysteria'.

Hun mødte Elton John i studiet i 1983, da han indspillede sit comeback-album 'Two Low For Zero', hvor hitsangene som 'I'm Still Standing' og 'I Guess That's Why They Call It The Blues' var på.

Parret blev skilt i 1988, og den dag i dag er Elton John gift med manden David Furnish.