Rapperen Jamaika, der er efterlyst af politiet for et knivstikkeri, udgiver i dag en ny single.

Det bekræfter hans pladeselskab, Universal Music.

»Der er single ude i dag, den har været planlagt længe. Vi har været i dialog med politiet, men har ikke selv kontakt til Jamaika i øjeblikket,« skriver Casper Bengtson, der er managing director i Universal Music Danmark, i en e-mail til B.T.

Singlen har titlen 'Protokol' og handler at dømme efter teksten om at sidde i fængsel. Og netop det er noget, den 23-årige rapper med det borgerlige navn Sharmarke Omar Ali har stor erfaring med.

Jamaika på Countdown scenen under Roskilde 2016.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix 2016)
Jamaika på Countdown scenen under Roskilde 2016.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix 2016) Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Sharmarke Omar Ali er vokset op i det belastede kvarter Finlandsparken i Vejle. Han har tidligere fortalt, at han har tilbragt ni år af sit liv i fængsler og på ungdomsinstitutioner.

Det hårde liv bag tremmer og på gaden er omdrejningspunktet i de raptekster, der har bragt ham stor succes og berømmelse blandt rap-fans.

I 2016 optrådte han på Roskilde Festival, og hans sange bliver hyppigt streamet på Spotify og andre streamingtjenester. Trods succesen i musikbranchen er Sharmarke Omar Ali nu efterlyst for et knivstikkeri, han er mistænkt for at have begået i Havnegade i Esbjerg.

Tirsdag udsendte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en offentlig efterlysning af den 23-årige rapper, hvor de advarede befolkningen om, at Sharmarke Omar Ali kunne være farlig.