Sidste år kunne baronesse Caroline Fleming fortælle, at hendes yngste, sønnen Nicholas er blevet diagnosticeret med ADHD.

Og nu afslører den 45-årige kendis, at hun i den forbindelse har accepteret en hel ny rolle. Nemlig som ambassadør for ADHD-foreningen.

Om sin beslutning skriver hun på sin Instagram-profil:

'Jeg er meget beæret og stolt over at dele med jer, min accept som ambassadør for den meget vigtige ADHD-forening. Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at gøre en kæmpe forskel,' skriver hun.

'Jeg ser frem til at være med til at ændre den nuværende tabubetragtning af diagnoser, da disse faktisk kan være nogle af livets største gaver, når man får den rigtige hjælp og vejledning. Jeg vil gerne være med til at udbrede denne forståelse og være med til at give adgang til den rigtige hjælp, så alle der har brug for hjælp, kan få det. Tusind tak fordi I, ADHD-foreningen har valgt mig. Jeg vil gøre mit bedste.'

Og det var på samme konto, hun i første omgang fortalte om sin søns udfordringer.

'At være forælder er det, jeg elsker mest ved livet. Men det er også til tider en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose – ADHD. Jeg vidste aldrig før noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed.'

I samme forbindelse skrev baronessen også, at hun ikke var så aktiv på sociale medier, som mange af hendes følgere måske forventer.

Ligeledes sagde hun, at ADHD er et emne, som er underbelyst, og som hun ville gøre sig klogere på efter diagnosen til sin søn.

Foruden sin søn, Nicholas, som hun deler med den tidligere topfodboldspiller Nichlas Bendtner så har hun også børnene Alexander og Josephine, som hun deler med sin eksmand, englænderen Rory Fleming.

Caroline Fleming boede i en årrække i London, men flyttede forrige år tilbage til Danmark, hvor hun nu bor i et hus i Hellerup.

B.T. har været i kontakt med Caroline Flemings manager, men det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt at få en kommentar om den nye rolle.