»Hvis jeg ser jer gøre det igen, så er I fucking ude.«

Sådan lød det blandt andet fra en rasende og hidsig Tom Cruise, da nogle ansatte på filmsettet til 'Mission: Impossible 7' i december brød coronarestriktionerne ved at stå for tæt på hinanden.

Noget, som den 58-årige Hollywood-stjerne altså ikke var begejstret for, hvilket han gjorde meget klart:

»Vi skaber tusindvis af job, I motherfuckers. Jeg vil aldrig nogensinde se det der igen. Aldrig!« råbte han videre.

Tom Cruises raseri blev – uheldigvis for ham – optaget, og så gik der ikke længe, før lydklippet cirkulerede rundt i diverse medier.

Skuespilleren har forholdt sig komplet tavs om episoden lige siden, men nu sætter han for første gang ord på sit udbrud.

Det gør han i et interview med Empire Magazine, hvor han blandt andet siger følgende:

»Jeg sagde, hvad jeg sagde. Der var meget på spil på det tidspunkt,« siger han og hentyder til, at filmoptagelserne risikerede at blive yderligere forsinket, hvis der opstod smitteudbrud på settet.

Tom Cruise under optagelserne til 'Mission Impossible 7' i Rom tilbage i november 2020.
Tom Cruise under optagelserne til 'Mission Impossible 7' i Rom tilbage i november 2020. Foto: Riccardo Antimiani
Vis mere

»Men det var ikke til hele mit hold,« fortsætter han.

»Jeg havde fået holdet til at forlade settet, så det var kun til nogle få udvalgte mennesker.«

Tom Cruise påpeger endvidere, at han var ekstra ømskindet, fordi produktionen allerede var blevet forsinket og udskudt som følge af, at 12 ansatte blev testet positiv for corona i oktober.

»Alle disse følelser løb gennem mine tanker, og hele filmholdet vidste, at det var en stor lettelse, da vi startede med at filme igen. Det var meget følelsesladet.«

At Tom Cruise har været yderst ihærdig i sit forsøg på at få optagelserne i hus, er ikke nogen hemmelighed.

I september kunne Forbes for eksempel berette, hvordan skuespilleren havde smidt 700.000 dollar – svarende til mere end fire millioner kroner – efter et krydstogtskib, således at hans hold kunne bo sammen under optagelserne og dermed minimere smitterisikoen ved at undlade at opholde sig med folk udefra.