Emily Ratajkowski blev forleden slagtet for at fremvise en fuldstændig flad mave blot halvanden uge efter fødslen af sit første barn.

Men det er den 29-årige supermodel tydeligvis græskkatolsk med.

I hvert fald har hun onsdag aften delt et billede af sig selv i en yderst intim og smuk stund, hvor hun ammer sin lille, nyfødte søn. Det skriver Page Six.

'Smukke dreng,' skriver Emily Ratajkowski til billedet, som i skrivende stund allerede har fået knap to millioner likes og utallige kommentarer, der hylder modellen.

Det er ellers ikke mere end et par dage siden, at Emily Ratajkowski blev udskældt for at vise for meget hud på det sociale medie.

Det gjorde hun af skuespillerinden Claire Holt, der blandt andet er kendt fra tv-serierne 'The Vampire Diaries' og 'Pretty Little Liars'.

Claire Holt var nemlig ikke begejstret for, at Ratajkowski havde delt en story, hvor man kunne se, at hun blot 11 dage efter fødslen allerede havde fået sin flade og veltrænede mave tilbage.

'Det er ikke, fordi jeg har lyst til at være Grinchen, men jeg bliver nødt til at sige det her, for det irriterer mig grænseløst,' rasede Claire Holt blandt andet.

'Det kan godt være, at den (flade mave, red.) er ægte, men den får folk til at få det dårligt med sig selv. Og den er ikke normal. Du (Emily Ratajkowski, red.) er usædvanlig og heldig, hvilket mange andre ikke er, så måske du ikke behøver at vise den del frem på sociale medier?' fortsatte hun.

Emily Ratajkowski har ikke udtalt sig om kritikken fra Claire Holt, men mon ikke hun også har rigeligt at se til med en lille nyfødt.

Supermodellen fødte sin og ægtemanden, Sebastian Bear McClards, søn, Sylvester Apollo Bear, 8. marts.

Parret blev gift i februar 2018.