Lidt over en uge.

Det var, hvad det tog supermodellen Emily Ratajkowski at genskabe sin misundelsværdige, flade og veltrænede mave efter fødslen af sin søn.

I hvert fald delte hun forleden – blot 11 dage efter fødslen – et billede af sig selv på Instagram, hvor man bestemt ikke kunne se, at hun kort forinden havde haft et levende væsen inde i sig.

Og det er noget, der har vakt opsigt.

Mens flere har hyldet den 29-årige models krop, så er skuespillerinden Claire Holt, der blandt andet er kendt fra tv-serierne 'The Vampire Diaries' og 'Pretty Little Liars', bestemt ikke imponeret.

Skuespillerinden Claire Holt langer ud efter Emily Ratajkowski.
Skuespillerinden Claire Holt langer ud efter Emily Ratajkowski. Foto: FREDERIC J. BROWN
Vis mere

Hun er faktisk 'irriteret' på Emily Ratajkowski, fortæller hun sine 6,3 millioner følgere på Instagram. Det skriver The Sun.

'Det er ikke, fordi jeg har lyst til at være Grinchen, men jeg bliver nødt til at sige det her, for det irriterer mig grænseløst,' skriver hun i et opslag og fortsætter:

'Hvis du deler et billede af en komplet flad mave ti dage efter, du har født en baby, og du så kalder det for kropspositivisme, så er det for mig det samme som at dele et billede af dine millioner af dollar på din bankkonto og kalde det for succes-positivisme.'

32-årige Claire Holt har også delt et billede af sig selv. Et billede, som er taget to uger efter fødslen af hendes datter, og hvor det er tydeligt at se en (tom) babybule.

Claire Holt (v) to uger efter fødslen og Emily Ratajkowski (h) 11 dage efter fødslen. (Foto: Instagram)
Claire Holt (v) to uger efter fødslen og Emily Ratajkowski (h) 11 dage efter fødslen. (Foto: Instagram)
Vis mere

'Det kan godt være, at den (flade mave, red.) er ægte, men den får folk til at få det dårligt med sig selv. Og den er ikke normal. Du (Emily Ratajkowski, red.) er usædvanlig og heldig, hvilket mange andre ikke er, så måske du ikke behøver at vise den del frem på sociale medier?' skriver Claire Holt og fortsætter:

'Kan vi ikke bare bruge Instagram til at få folk til at føle sig inkluderet og ikke til at få det dårligt med sig selv?' fortsætter hun.

Emily Ratajkowski har i skrivende stund ikke kommenteret kritikken fra Claire Holt.

Supermodellen fødte sin og ægtemanden Sebastian Bear McClards søn, Sylvester Apollo Bear, 8. marts.

Det er parrets indtil videre eneste barn.