Familien til popstjernen Aaron Carter har sagt det længe, og nu har de en dommers ord – og afgørelse – på, at det er korrekt: Manden er farlig.

I et meget offentligt opgør har flere familiemedlemmer søgt om polititilhold mod Carter, fordi de frygter for deres eget og deres familiers liv, hvis han har adgang til dem, og i går fik de medhold i retten i Las Vegas.

Aaron Carter må nu ikke nærme sig sin bror, Backstreet Boys-stjernen Nick Carter, og sin tvillingesøster, Angel, i et år. De havde i forvejen midlertidige tilhold imod ham, som nu er gjort permanente.

Samtidig blev det afgjort, at Aaron Carter ikke længere må eje våben, fordi dommeren vurderer ham til at være for farlig, skriver TMZ.

Aaron Carter udgør en trussel mod sin familie, og er for farlig til at eje våben, har en dommer nu sagt. (Foto: Scanpix)
Aaron Carter udgør en trussel mod sin familie, og er for farlig til at eje våben, har en dommer nu sagt. (Foto: Scanpix)
Vis mere

Dramaet mellem Nick og Aaron Carter blussede for alvor op i september, da Aaron angiveligt truede med at myrde brorens gravide kone. Han har senere afvist beskyldningerne på sociale medier og samtidig meldt ud, at han aldrig mere vil have noget med Nick Carter at gøre.

Han lægger ikke skjul på, at han har alvorlige psykiske problemer og fortalte for nylig på tv til Dr. Phil, at han lider af flere psykiske sygdomme, blandt andet angst og skizofreni.

Han har gennem flere måneder skræmt sin nærmeste familie ved at købe stort ind af pistoler og automatvåben, og politiet har flere gange været sendt ud til hans adresse for at lave 'helbredstjek', det vil sige undersøge, om han var til fare for sig selv.

Aaron begyndte at optræde med musik som syv-årig og udgav sit første debutalbum i 1997, som solgte en million eksemplarer. Han udgav sidste år albummet 'LØVË', som har klaret sig hæderligt.