Forleden kom Disney-stjernen Vanessa Hudgens med en udtalelse, der vakte både opsigt - og massiv vrede.

I en live-video på Instagram delte hun nemlig ud af sine tanker om den coronavirus, der den seneste tid har vendt mere eller mindre hele verdens gang på hovedet.

»Det er en virus. Det forstår jeg. Jeg respekterer det. Men på samme tid: Selv hvis alle får det... Ja, folk dør. Det er frygteligt. Men uundgåeligt?«

»Måske skulle jeg ikke sige det her lige nu,« griner hun.

Selve videoen er ikke at finde på hendes Instagram-profil længere, men siden CommentsByCelebs har delt den, og her vælter det ind med vrede kommentarer.

Nøjagtigt som det har gjort det de seneste par dage. Her er den 31-årige skuespillerinde blevet kaldt 'skør', 'ufølsom', 'dum' og det, der er værre.

Og meget tyder på, at Vanessa Hudgens har taget de hårde ord og kritikken til sig.

I et opslag på Twitter henvender hun sig direkte til sine følgere med en undskyldning.

'Jeg er ked af måden, hvorpå jeg har fornærmet alt og alle, som har set klippet fra min Instagram-live. Jeg forstår nu, at mine ord var ufølsomme og på ingen måde passende i den situation, som vores land og verden er i lige nu.'

'Det har været et kæmpe wakeup-call i forhold til den vægt, mine ord har - nu mere end nogensinde,' skriver hun og afslutter med at sende gode tanker til sine følgere.

Siden har hun dog i en såkaldt story på Instagram udtalt, at hun mener, at hendes ord er blevet taget ud af kontekst.

Hun understreger dog, at hun tager den nuværende situation meget alvorligt og holder sig hjemme.