Når Jennifer Lopez den 2. februar optræder ved Super Bowl-halvlegsshowet i Miami, har hun tre danskere med på holdet.

Den amerikanske popstjerne har nemlig udtaget de tre dansere Nellie Bethel, Nicky Andersen og Michel Patric Sian til at være en del af sin dansetrup.

Man kan i TV 2-programmet 'Dans i blodet' følge de tre danskeres liv som dansere for de største popstjerner, og nu bliver de altså en del af en af verdens største tv-begivenheder.

30-årige Michel Patric Sian, der oprindeligt kommer fra Albertslund, fortæller til B.T.:

»Det bliver noget af en oplevelse, men samtidig også skræmmende. Vi arbejder vanvittigt hårdt hver dag her i Miami. Der er så meget på spil og et stort ansvar. Jeg vil tro, at det både er Jennifer Lopez' og Shakiras (der også optræder i halvlegsshowet, red.) største 'moment' nogensinde. Det er det helt klart også for os dansere.«

Michel Patric Sian, der sidste år sammen med Nicky Andersen blandt andet medvirkede i Disneys live-action-udgave af 'Aladdin', har masser af erfaring fra de store scener.

Han har optrådt med navne som Cardi B og Justin Bieber og derudover både danset og lavet koreografi til 'Eurovision'.

Han fortæller, at han fik Super Bowl-jobbet igennem koreografen Parris Goebel.

Michel Patric Sian.
Michel Patric Sian. Foto: Pressefoto
Vis mere

»Hun står for Jennifer Lopez' del af showet og har så haft et øje på min Instagram-profil. Hun gav mig chancen for at blive set af Jennifer Lopez, som godkendte mig.«

Michel Patric Sian understreger dog, at intet er sikkert, før han reelt står på scenen den 2. februar.

»Vi kan blive taget fra når som helst og skiftet ud med en anden, så det gælder hele tiden om at være 100 procent fokuseret. De vil kun have de bedste af de bedste, og hvis du ikke kan leve op til det niveau, er det bare ærgerligt.«

Den 54. udgave af Super Bowl afholdes i år på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida.

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: KHALED DESOUKI
Vis mere

Jennifer Lopez og Shakira står som nævnt for halvlegsshowet, mens Demi Lovato synger amerikansk fodbolds store finale i gang med nationalhymnen.

På banen står kampen mellem San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eneste dansker, der nogensinde har deltaget i en Super Bowl-finale, er den nu pensionerede fodboldspiller Morten Andersen, der i 1999 tabte finalen til Denver Broncos, da han spillede for Atlanta Falcons.

Følg Michel Patric Sian på Instagram HER.