Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Liam O'Connor - kendt som rapperen L.O.C. - er gået fra hinanden.

Det bekræfter 'Vild med dans'-værtinden over for Her & Nu.

»Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden,« siger Christiane Schamburg-Müller til ugebladet.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connors forhold har haft mange både op- og nedture, siden de blev kærester i 2008 efter at have kendt hinanden i ti år.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Conner blev kærester i 2008. Her ses de i 2011.
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Conner blev kærester i 2008. Her ses de i 2011. Foto: Martin Sylvest Andersen
Vis mere

De beseglede deres kærlighed ved at tatovere hinandens forbogstaver på ringfingrene, og på Christiane Schaumburg-Müllers fingre fik bogstaverne hurtigt følgeskab af en forlovelsesring til 30.000 kroner.

Men efter knap et års forhold gik de fra hinanden første gang.

»Liam og jeg har i det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at at pleje vores forhold. Så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit,« sagde Christiane Schaumburg-Müller til Se & Hør.

I marts året efter blev ringen dog igen spottet på Christiane Schaumburg-Müllers finger, og i november 2010 bekræftede det celebre par, at de igen var kærester.

I 2012 blev parret gift, og i månederne op til så man ofte Christiane Schaumburg-Müller på settet til 'The Voice - Danmarks største stemme', hvor L.O.C var coach.
I 2012 blev parret gift, og i månederne op til så man ofte Christiane Schaumburg-Müller på settet til 'The Voice - Danmarks største stemme', hvor L.O.C var coach. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Og i december 2012 blev Christiane Schaumburg-Müllers i forvejen lange navn endnu længere, da hun sagde ja til Liam O'Connor ved et storslået slotsbryllup på Valdemars Slot på Tåsinge i det sydfynske øhav.

Knap et år senere købte de en 272 kvadratmeter stor fælles villa i Hellerup, men efter to et og halvt års ægteskab gik de fra hinanden igen i juni 2015.

'Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte. Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt, det er det,' skrev tv-værten på Instagram.

Derfor kom det som en kæmpe overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller i maj 2016 afslørede, at hun var gravid.

En gravid Christiane Schaumburg-Müller til Elle Style Awards 2016.
En gravid Christiane Schaumburg-Müller til Elle Style Awards 2016. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Og at faderen var eksmanden Liam O'Connor, som hun var fundet sammen med igen.

'Det sidste års tids stilhed har virkelig været rart på hjemmefronten,' lød det i opslaget, der annoncerede graviditeten.

'Det har givet Liam og mig den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted,' skrev hun.

I september 2016 kom lille Constantin til verden, og til Alt.dk fortalte den lykkelige mor, at hun pludselig så sin mand på en helt ny måde.

»Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se sin mand med det her bånd til ens fælles barn, er fuldstændig vildt,« fortalte hun.

Hun tilføjede i samme ombæring, at parret ønskede at give sønnen en lillebror eller -søster.

Men det kom altså ikke til at ske, før parret nu igen er gået fra hinanden.

Den 37-årige tv-vært og forretningskvinde har ingen yderligere kommentarer til bruddet.