Christiane foran Valdemars Slot
Christiane foran Valdemars Slot Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

'Det var en fantastisk vielse, så smuk'

Så fik Christiane endelig sin L.O.C.. Efter fire års kæresterier og en brudt forlovelse er den populære 'VIld med dans'-værtinde endelig fru L.O.C.

Iført en drøm af en kjole - kreeret af designeren Jesper Høvring - blev ’Vild med dans’-værtinden smedet sammen med den aarhusianske hiphop-konge i slottets kapel.

Slottets ejer og Christianes gode veninde, Caroline Fleming siger til BT:

- Det var en fantastisk vielse, så smuk.

Vennen fra 'Live fra Bremen'-dagene, Rasmus Botoft oplever her lørdag aften et bryllup, som vil kunne imponere selv Snobberne fra Rytteriet. Botoft er den ene af dem.

Næsten 20 minutter forsinket ankom Christiane Schaumburg-Müller til sit drømmebryllup. Afstanden er ellers ikke så stor.

Ledsaget af sin far, forlod Christiane trappen foran Valdemar Slot i med en cremefarvet buket roser. Samme farve som brudgommen L.O.C.s rose i smoking-reverset. Som bryllups-traditionen foreskriver.

SE ALLE BILLEDERNE: HER ANKOMMER DEN SMUKKE BRUD

Den storsmilende brud oplever virkeliggørelsen af sin drøm af et prinsessebryllup. Hun kørte derefter de bare 30 meter til slottets kapel for at blive viet med sin elskede Liam O'Connor. I den samme sorte Mercedes, som tidligere på dagen fragtede ham fra Svendborg til Valdemar Slot. 

Christiane gav sig tid til at vinke til de mange tilskuere, der havde trodset den bidende kulde, og var mødt op foran slottet på Tåsinge. Hun vinkede videre inde i bilen.

Inde i kirken ventede næsten 200 gæster.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.