Nogen finder kærligheden på dansegulvet, Christian Degn fandt sin nye kæreste i Instagram-indbakken.

Den 42-årige TV 2-vært afslører, at han er blevet kæreste med den 30-årige Trine Johst Vammen, som han passer perfekt sammen med på flere punkter:

»Trine har også ild i røven. Hun går på jagt, klatrer, dyrker faldskærmsudspring, elsker Formel 1, festivaler, at gå ud og spise og have det sjovt,« remser Christian Degn op og tilføjer – med henvisning til, at han selv er over to meter høj:

»Hun er 1,85 høj og er glad for at gå i høje hæle. Så det passer lige med et kys.«

De har været kærester i cirka en måneds tid.

De mødtes, fordi Christian Degns kollega på TV 2-programmet 'Nybyggerne', Mette Helena Rasmussen, det seneste år har ført kampagne på sin Instagram-profil for, at Christian Degn skulle finde en kæreste.

»Mette Helena er en dejlig, tosset, sød og kærlig kollega. For et år siden begyndte hun – uden at have spurgt mig – at lave opslag på Instagram med mig, hvor hun spurgte sine følgere, 'hvorfor er denne mand single?'. Første gang jeg så det, tænkte jeg, 'ej, hvad har du gang i', og blev helt genert og grinede,« fortæller Christian Degn.

På et tidspunkt faldt en af Mette Helena Rasmussens følgere over opslaget. Hun tænkte, at hendes veninde Trine var et oplagt match med Christian Degn, og selvom Trine i starten syntes, det var mærkeligt at skrive uopfordret til tv-værten, endte hun med at sende ham en privat besked på Instagram.

Mette Helena Rasmussen førte med succes kampagne for at Christian Degn skulle finde en kæreste.
Mette Helena Rasmussen førte med succes kampagne for at Christian Degn skulle finde en kæreste. Foto: Tobias Kobborg
Vis mere

Christian Degn har stadig beskeden og læser op:

»Beskeden lød: 'Hey, Christian. Jeg har hørt en lille fugl synge om, at du søger en hustru. Det er meget belejligt, for jeg leder faktisk efter en mand. Såååå spørgsmålet er, om vi tager en drink eller en morgenjagt?«

Christian Degn var imponeret, tog et nærmere blik på hendes profil og skrev tilbage, og da den første date gik så godt, at de endte med at forlænge den flere gange samme weekend, kalder de sig nu for kærester og er netop taget til Italien sammen på ferie.

Adspurgt om, hvorvidt Christian Degn tænkte nærmere over, at Trine brugte ordet 'hustru' i sin indledende besked, svarer han:

»Jeg tænkte, at det var ment i sjov. Men der ligger selvfølgelig også en alvor i det, og hvis det går godt så … Og det går godt,« tilføjer Christian Degn og griner.

»Det må vi lige tage hen ad vejen.«

Christian Degn.
Christian Degn.
Vis mere