Lørdag den 1. juni er ikke kun årets første sommerdag. Det er også dagen, hvor et af Danmarks største kendispar er blevet gift.

Det drejer sig om modellen og influenceren Cecilie Haugaard og musikeren Christopher, der har sagt ja til hinanden.

Brylluppet, som iøvrigt var udendørs, foregik i smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje i Nordsjælland.

Cecilie Haugaard bar en hvid kjole og slør, mens Christopher var iført et mørkegrønt jakkesæt.

Christopher og Celie Haugaard.
Christopher og Celie Haugaard. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Bryllupsceremonien blev spillet i gang, da sangen 'At Last My Love Has Come Along' fra 1960 lød fra højtalerne, idet Cecilie Haugaard ankom til den hvide løber. For enden stod Christopher og ventede på sin udkårne i solen.

Det vordende brudepar gav efterfølgende hinanden et 'ja', hvorefter gæsterne klappede og hujede af det nyslåede brudepar.

Parret blev forlovet i september sidste år, da Christopher faldt på knæ. Efterfølgende fortalte Christopher til B.T., at brylluppet blev på hendes præmisser. Han selv havde kun ét krav.

»Jeg vil sige, hun kommer til at få det rimelig meget, som hun gerne vil have det. Hvis hun vil have en grøn dug på bordet, så får hun det. Mit eneste krav er, at det skal være så omfavnende som muligt – alle skal være velkomne,« sagde Christopher til B.T.

Christopher og Celie Haugaard bryllup. Lørdag den 1. juni 2019.
Christopher og Celie Haugaard bryllup. Lørdag den 1. juni 2019. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Han havde planlagt frieriet i et år, men hvordan det præcist foregik, ville han dog ikke afsløre.

»Jeg kan sige, at jeg overgik mig selv. Der var skruet op for romantikken. Om jeg så planlagde det fra nu af og til næste år, så ville jeg ikke kunne gøre det lige så magisk igen. Det gik op i en højere enhed. Ej, men, jeg overgik mig selv – det gjorde jeg sgu.«

Siden er det ikke meget, offentligheden har fået af vide om dagens bryllup. Cecilie Haugaard løftede dog noget af sløret for brylluppet ved Elle Style Awards tidligere på måneden. Her fortalte hun, at det er en præst i familien, som skal vie dem. Samtidig beskrev hun brylluppet som mellemstort, hvor både venner og familie ville blive inviteret.

Forleden fik man dog en fornemmelse af, at brylluppet var inden for rækkevidde. Efter Christophers koncert ved årets Jelling Festival, blev han nemlig 'bortført' af sine kammerater, for efter at blive smidt ind i en bus, der skulle fragte ham til sin polterabend.

Christopher og Celie Haugaard bryllup. Lørdag den 1. juni 2019.
Christopher og Celie Haugaard bryllup. Lørdag den 1. juni 2019. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere