Christopher har i denne uge friet til sin kæreste, Cecilie Haugaard, og han fortæller nu, at brylluppet kommer til at være på hendes præmisser. Han har kun ét krav selv:

»Jeg vil sige, hun kommer til at få det rimelig meget, som hun gerne vil have det. Hvis hun vil have en grøn dug på bordet, så får hun det. Mit eneste krav er, at det skal være så omfavnende som muligt – alle skal være velkomne,« siger Christopher til B.T.

Han havde planlagt frieriet i et år, og i mandags offentliggjorde det unge par så på Instagram, at Christopher havde været nede på knæ. Men hvordan det præcist foregik, vil han ikke afsløre.

»Jeg kan sige, at jeg overgik mig selv. Der var skruet op for romantikken. Om jeg så planlagde det fra nu af og til næste år, så ville jeg ikke kunne gøre det lige så magisk igen. Det gik op i en højere enhed. Ej, men, jeg overgik mig selv – det gjorde jeg sgu,« siger en veltilfreds Christopher og fortæller, hvor glad kæresten, Cecilie Haugaard, blev, på en skala fra 1 til 100:

»Jeg tror, vi er oppe at snuse til en hundredmand. Hun var meget, meget glad.«

Han lagde et billede op til sin halve million Instagram-følgere af forlovelsesringen på sin kommende hustrus finger.

Men har han så mistet nogle følgere, efter der er kommet ring på?

»Det skal jeg ikke kunne sige. Jeg har 'gainet' nogle followers også. Men det kan da godt være, der er nogle, der har tænkt 'He’s off the market',« siger han.

Christopher med sin nu forlovede, Cecilie Haugaard.
Christopher med sin nu forlovede, Cecilie Haugaard. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

Han fortæller, at han og Cecilie Haugaard ikke har tænkt så meget over selve brylluppet endnu.

»Jeg håber ikke på at udskyde det, men vi har ikke snakket så meget om hvornår endnu. Lige nu er vi bare i sådan en boble, og når den springer på et tidspunkt, så begynder det der forfærdelige planlægning,« siger han.

Da Hummel-milliardæren Christian Stadil for nylig blev gift, var pressen inviteret med, og hans bryllup bar præg af den tydelige eksponering. Men Christopher er ikke sikker på, hvorvidt han vil køre samme stil:

»Lige umiddelbart vil jeg sige, det skal være lidt mere privat,« siger han og fortæller, at det vigtigste er, at det bliver hyggeligt.

Stadil og hans kone rullede væk i en åben bil for rullende kameraer med tv-vært Felix Smith som chauffør. Og dér tænker Christopher ej heller at følge trop:

»Felix Smith som chauffør?! Nej, der tror jeg, Felix Smith får lov til at holde fri den aften.«