Da hun mindst ventede det, fandt Caroline Fleming kærligheden i en gammel ven.

Men efterfølgende er kærligheden som ingen anden, hun nogensinde har oplevet før. Det fortæller Caroline Fleming til Alt For Damerne.

Den 44-årige eksbaronesse har tidligere været gift med den velhavende brite Rory Fleming og dannet par med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Forholdet til millionæren Carsten Friis kan dog ikke sammenlignes med hendes tidligere kærlighedshistorier, fortæller hun.

»Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selvom han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre. Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldrig prøvet før med en mand,« siger hun, inden hun fortsætter:

»Jeg føler mig så privilegeret og taknemmelig over, at jeg har været på den her lange rejse, og at jeg nu kan stå på den anden side af alt, hvad jeg har oplevet, og være så lykkelig. Og fri.«

Carsten Friis er ikke bare en tilfældig mand, som eksbaronessen pludselig stødte ind i. De har nemlig været familievenner, siden at Caroline Fleming var bare 16 år.

Parret mistede dog kontakten, da de begge blev skilt.

Det var først for halvandet år siden, de genoptog kontakten, da de skulle samarbejde om at lave en ny skokollektion for Carsten Friis' firma Billi Bi - og de har ikke været fra hinanden siden.

Det var B.T.'s egen radiovært Ditte Okman, som kunne fortælle om en svirrende romance mellem Caroline Fleming og Carsten Friis i podcasten ”Det, vi taler om” tilbage i november 2019.

Dengang ville Caroline Fleming dog ikke rigtig tale om deres forhold.

Det var først i starten af 2020, at da hun lagde et billede op på sin Instagram-profil af hende og Carsten Friis i hinandens arme i eksotiske omgivelser, at hun officielt bekræftede deres forhold.

Til billedet skrev hun dengang: 'Og pludselig handlede alle kærlighedssange om dig,' efterfulgt af et hjerte.