Nu er det bekræftet. Kendissen Caroline Fleming har fundet et nyt sted at bo, og det er ikke hvilket som helst sted, hun flytter ind.

Hendes nye hjem er nemlig prins Joachim og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg.

»Jeg kan nu bekræfte at Caroline har lejet prins Joachims hus og flytter ind med sin familie i begyndelsen af august,« siger Jesper Thomsen fra Unique Models til HER&NU.

Prins Joachim skal som bekendt flytte til Frankrig, og derfor er der ikke nogen til at bo i den store villa, men det er altså her Fleming kommer ind i billedet.

Caroline Fleming får flot nyt hjem i Danmark.
Caroline Fleming får flot nyt hjem i Danmark. Foto: Thomas Freitag
Vis mere

Caroline Fleming offentliggjorde nyheden om, at hun ville rykke teltpælene op og vende tilbage til Danmark, da B.T. mødte kendissen på den røde løber ved Elle Style Awards tidligere på året.

Fleming har tidligere boet i London, hvor hun blandt andet har medvirket i reality-programmet 'Ladies of London'.

Baronessens engelske hus, som er sat til salg for over 82 millioner danske kroner, er over 1200 kvadratmeter stort.

Huset lader ikke til at være solgt endnu, for der er stadig en aktiv salgsannonce, hvor man kan se, hvad det luksuriøse hjem har at tilbyde.

Caroline Fleming afslørede, at det var på grund af hendes børn, at hun ville hjem til Danmark igen. Hun ville gerne have dem til at vokse op i den skandinaviske del af verden.

»En dansk barndom er nye kartofler, der lige er gravet op ad jorden, og det er at kunne bade i havet året rundt,« fortalte hun til B.T.

Sammen med den britiske rigmand Rory Fleming har hun børnene Alexander fra 2004 og Josephine fra 2006, og i 2010 fik hun sønnen Nicolas med den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner. Hun flytter med Josephine og Nicolas til Danmark, da Alexander til dagligt går på kostskolen Herlufsholm.

Baronessen mistede i august sidste år sin mormor, som gik bort i en alder af 93 år, og hun har fortalt, at hun er lidt ærgerlig over at flytte efter mormorens er død. Baronessen har desuden været meget åben om, hvor hårdt det var at miste sin far tilbage i 2017. Hun og faren var tæt knyttede.