Cara Delevingne er bestemt ikke kendt for at være sky, når det kommer til at dele detaljer fra sit sexliv.

Hun har for eksempel tidligere fortalt detaljer om flere hede eskapader, smidt tøjet i en hed sexscene og sågar fortalt åbent om, hvordan hun droppede traditionelle julegaver til vennerne for i stedet at give dem sexlegetøj.

Og nu tager den 29-årige supermodel og skuespillerinde skridtet længere og afslører detaljer om sit hidtil eneste engangsknald.

Et engangsknald, der fandt sted et noget atypisk sted – nemlig i en elevator.

Det fortæller hun i videoserien 'Lady Parts' med skuespillerinden Sarah Hyland og komiker Whitney Cummings. Det skriver Daily Mail.

»Jeg kan huske spontaniteten ved det,« mindes Cara Delevingne og fortsætter:

»Jeg havde spillet musik med ham, jeg var sammen med, i tre timer. Jeg spillede på trommerne, mens han spillede guitar, og så byttede vi. Da han ville køre mig hjem, endte vi med at knalde i elevatoren. Det var så sexet. Det var fantastisk.«

Cara Delevingne fortæller endvidere, at hun ikke kendte elevator-fyren i forvejen, da de først havde mødt hinanden den selvsamme dag.

Derfor var hun meget overrasket over, at hun rent faktisk havde sex med ham.

»Det her er for vildt,« fortæller hun, at hun tænkte undervejs i den hede seance.

Cara Delevingne er dog bestemt ikke færdig med at afsløre detaljer fra sit sexliv her.

Hun fortæller nemlig også, at hun er meget glad for gruppesex. Hun kan dog ikke vælge, hvilken form for sex hun foretrækker.

»Det er svært at sige, hvad det bedste sex, jeg har fået, er. Især når du dyrker det med både mænd og kvinder. Men gruppesex er sjovt.«