Der gik ti minutter, så var Bubber blevet far igen.

Den populære tv-vært fortæller i en samtale med psykolog Marie Brixtofte om den vilde lynfødsel, han og kæresten Signe Rossen var igennem sidste forår, da deres søn Alfred kom til verden 22. april.

Danmark var midt i en coronakrise. Bubber, der har tre voksne børn fra tidligere troede samtidig, at fødslen skulle foregå på det nærliggende Gentofte Hospital som tidligere, men da det var coronalukket, måtte de haste afsted mod Herlev, fortæller han.

»Der var lige lidt længere, end jeg havde regnet med. Han var sgu ved at komme på parkeringspladsen,« lyder det fra Bubber.

»Der skulle strammes balder. Jeg måtte finde en kørestol og fragte Signe op. Det var helt vildt. Så blev han født på ti minutter oppe på stuen,« fortæller han smilende videre og tilføjer, at det var heldigt, at der var en portør til stede, som løbende hjalp dem indenfor og op på fødestuen.

Bubber fortæller, at netop på grund af coronakrisen har han haft masser af tid til at lære sin nye søn at kende.

Normalt ville han have travlt med at arbejde, men da for eksempel hans job som sprechstallmeister i Cirkus Arena røg, fik han naturligt forlænget sin barselsperiode.

»Det har jo været fantastisk at få lov til. Jeg havde haft lynende travlt med alle mulige gøremål og cirkussæsonen. Her han man haft et konstant, fuldstændig, indgroet samvær.«

Bubber.
Bubber. Foto: Nils Meilvang Nils Meilvang
Vis mere

Marie Brixtofte spørger Bubber, om det er anderledes at blive far, end da han blev det som yngre, men det afviser han og tilføjer, at hans søn blandt andet har været fantastisk til at sove.

Bubber har arbejdsmæssigt senest været aktuel på DK4 i programmet 'Bubber & Villum til søs', hvor han sammen med instruktør Tomas Villum Jensen sejler rundt i det østjyske øhav.

Derudover tager han med sangerinde Julie Berthelsen og resten af Cirkus Arena på en ny Danmarksturné fra den 6. maj.

Se hele samtalen med psykolog Marie Brixtofte herunder: