Da Rumer Willis var 18 år, skammede hun sig, fordi hun stadig var jomfru.

Skammen var så overvældende, at hun endte i seng med en ældre mand. Hun følte simpelthen ikke, at det var en mulighed at lade være.

Det fortæller hun i talkshowet 'Red Table', som Jada Pinkett Smith, Willow Smith og Adrienne Banfield-Norris er værter på.

»Da jeg som 18-årig mistede min mødom, var jeg mest af alt fokuseret på skammen, jeg følte over ikke at have gjort det tidligere.«

Rumer Willis til højre, Scout LaRue Willis til venstre ogTallulah Belle Willis i midten.
Rumer Willis til højre, Scout LaRue Willis til venstre ogTallulah Belle Willis i midten. Foto: NINA PROMMER
Vis mere

»Jeg blev ikke misbrugt, det var ikke voldtægt, men jeg sagde ikke 'ja'. Jeg var ikke begejstret for det, men jeg sagde ikke nej. Jeg lod det bare ske.«

»Han spurgte ikke ind til mig. Det, føler jeg, er mandens ansvar. Nej betyder nej, men hvad hvis du ikke kan sige nej?«

Rumer Willis er 'Die Hard'-skuespiller Bruce Willis' ældste datter, og det er ikke første gang, hun har sat sig ved det røde bord med Jada Pinkett Smith og co.

Hun og hendes søstre sad ved selv samme bord for et år siden og fortalte åbent om deres mor, Demi Moores, årelange alkohol- og kokainmisbrug.

Rumer Willis og mor Demi Moore.
Rumer Willis og mor Demi Moore. Foto: DANNY MOLOSHOK
Vis mere

Demi Moore var også selv med til bords, da hendes døtre satte ord på, hvordan de oplevede hendes deroute.

»Jeg husker den angst, der kom op i min krop, når jeg bemærkede, at hendes øjne var lidt mere lukkede. Den måde, hun talte på. Eller at hun ville være mere kærlig over for mig, hvis hun ikke var ædru,« fortalte Tallulah Willis blandt andet.

Misbruget er Demi Moore ude af. Og hun har ved mange tidligere lejligheder – blandt andet i sin bog 'Inside Out' – fortalt åbent om det. Noget, som Rumer Willis også har hyldet hende for:

»Jeg er så stolt af hendes sårbarhed, og tror, at mange kvinder har set hende – som jeg har – som et fyrtårn, en slags stærk leder. Dét, jeg respekterer ved hende, er, at hun aldrig er offeret i sin historie,« sagde hun i førnævnte interview.

Rumer Willis, Scout Willis og Tallulah Willis er døtre af Demi Moore og skuespilleren Bruce Willis, som var gift fra 1987 til 2000.