Britney Spears er okay. Faktisk er hun glad. Ekstremt glad, hvis hun selv skal sige det.

Det fortæller popsangerinden i en video på Instagram, hvor hun svarer på de angiveligt tre mest stillede spørgsmål fra hendes fans:

  • Bliver du svimmel, når du drejer så meget rundt i din stue?
  • Hvad betyder det, når du lægger billeder af et rødt køleskab på Instagram?
  • Er du okay?

Man skal nok have fulgt med på Britney Spears Instagram-profil eller som minimum have set dokumentaren 'Framing Britney Spears' for at forstå, hvorfor netop disse spørgsmål er så interessante for sangerindens fans.

I filmen, der er produceret af New York Times, dykkes ned i det komplicerede forhold mellem Britney Spears og hendes far, som har været hende værge i over 12 år og styret hendes finanser med hård hånd.

Men den fortæller også om den såkaldte '#FreeBritney'-bevægelse, som opstod, da to podcastværter bemærkede, at Britney Spears var begyndt at lægge mange mystiske billeder og videoer på Instagram.

For prøvede hun at kommunikere noget til sine fans gennem de mange mærkelige videoer, hvor hun stirrer intenst ind i kameraet eller drejer rundt og rundt i ét væk hjemme på sit stuegulv?

Snart begyndte fans fra hele verden at interessere sig for Britney Spears' videoer, som de mente, måtte være sangerindens forsøg på at snige et råb om hjælp ud i offentligheden, uden at hendes far ville bemærke det.

Britney Spears har selv afvist, at det skulle være tilfældet. Og det gør hun altså igen i den nye video, da hun bliver spurgt til det røde køleskab, som er dukket op på hendes profil.

»Jeg syntes bare, det var fedt,« siger hun.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun er okay, svarer hun:

»Ja, jeg har det helt fint. Jeg er ekstremt glad, jeg har et smukt hjem og smukke børn. Jeg tager en pause lige nu, fordi jeg hygger mig.«

Og i forhold til dansevideoerne, så er svaret også ja – hun bliver 'meget svimmel', siger hun.

Men da hun er danser, ved hun godt, at man bare skal fokusere på et fast punkt, så skal det hele nok blive godt igen.

Og fansene – ja, de har da også fundet et fast punkt at fokusere på. Selvom Britney Spears gentagne gange har forsikret dem om, at hun er okay, så er de stadig fast forsikrede om, at hun bliver holdt i fangenskab.

'Måden, hun bliver ved med at kigge til siden og stå og svaje …' skriver én.

'Du svarer, at du er okay, men vi ved, at det her stadig ikke er dig, søde,' skriver en anden.