I november sidste år fik Britney Spears opfyldt sin store drøm, da hendes fars formynderskab over hende ophørte.

Under retsmøderne langede Britney Spears flere gange ud efter sin familie, og selvom hun nu er en fri kvinde, lader der fortsat til at være ondt blod.

I et nyt opslag på Instagram er det Britney Spears' mor og søster – Lynne og Jamie Lynn Spears – som får en tur med grovfilen.

»Undskyld Jamie Lynn, fordi jeg ikke var stærk nok til at gøre der, der skulle gøres … nemlig at slå jer i jeres fucking ansigt,« skriver hun.

Denne 'undskyldning' kommer efter et længere opslag, hvor Britney Spears beskriver situationen, efter hun netop havde slået op med Justin Timberlake.

Her fortæller Britney Spears, at hun var som et spøgelse, da hun kom hjem til sin 12-årige søster, som bare sad i sofaen og så fjernsyn.

Britney Spears bemærker også, at livet, som søsteren levede, med sit eget tv-show på Nickelodeon, og dage som blev henslængt ved poolen eller foran tv'et, var meget langt fra det, hun selv kendte.

»Jeg ved godt, at jeg var voksen, men måske havde jeg også brug for lidt støtte,« skriver Britney Spears.

Jamie Lynn Spears fortæller at hendes bog ikke handler om søsteren.
Jamie Lynn Spears fortæller at hendes bog ikke handler om søsteren. Foto: Jamie Gilliam
Vis mere

Den har hun ikke fået fra sin mor, som ifølge popstjernen i denne periode var så bedøvet af smertestillende medicin, ovenpå på skilsmissen fra Britney Spears' far, at hun dårligt kunne føre en samtale.

»Jeg kan huske, at hun sad på gulvet midt under en samtale, og hun kom aldrig op derfra,« forklarer Britney Spears.

Opslaget kommer ikke helt ud af det blå – faktisk tværtimod.

Jamie Lynn Spears udgiver nemlig snart bogen ‘Things I should have said’, hvor hun skriver om sin berømte søster.

Noget, som ikke ligefrem har begejstret Britney Spears eller dennes fanskare.

Så oprevet er nogle, at de ifølge Jamie Lynn Spears har sendt hende dødstrusler.

»Jeg må selv rette op på misforståelsen for at beskytte mig og min familie. Så nu siger jeg det, som det er – selvom jeg hader at punktere min søsters illusioner – men min bog handler ikke om hende.«

»Jeg kan ikke gøre for, at jeg også blev født som en Spears, og at nogle af mine oplevelser involverer min søster,« har Jamie Lynn Spears forklaret i et opslag på Instagram, som hun afslutter med en kærlighedserklæring til Britney Spears.

Andre læser også