Han blev droppet af konen Megan Fox i maj, og siden da har der været fart over feltet på damefronten for skuespilleren Brian Austin Green.

'Beverly Hills 90210'-stjernen er således blevet spottet med flere af det modsatte køn, siden hans skilsmisse blev offentligt kendt for to måneder siden.

Den første, den 46-årige skuespiller blev set sammen med, var den 21 år yngre Courtney Stodden - der er bedst kendt som 'barnebruden', fordi hun som 16-årige giftede sig med den 35 år ældre skuespiller Doug Hutchinson.

De to blev spottet sammen på gaden i juni.

Brian Austin Green med barnebruden Courtney Stodden. Billedet er taget i midten af juni.
Brian Austin Green med barnebruden Courtney Stodden. Billedet er taget i midten af juni. Foto: EVGA
Vis mere

Nu er Brian Austin Green dog blevet kædet sammen med en ny kvinde - nemlig den australske model Tina Louise på 38 år, som han blev set spise frokost med for nyligt.

Og dét har fået de amerikanske sladderblade til at jagte et svar på, hvad der helt præcist sker i Brian Austin Greens nye kærlighedsliv som single.

Forleden lykkedes det så TMZ at fange skuespilleren på gaden i Malibu, hvor han udviste skuffelse over barnebruden Courtney Stodden.

Det skyldes, at Courtney Stodden valgte at dele en video af sig selv og Brian Austin Green i et boblebad sammen, kort efter at Brian Austin Green blev spottet på gaden med sin mulige nye model-flamme.

I videoen siger han hej til en kvinde, der hedder Ashley.

Brian Austin Green udtaler til TMZ, at videoen blev optaget for flere uger siden, og at den var et forsøg på at være sød over for Courtney Stoddens veninde ved navn Ashley.

»Jeg prøvede bare på at være en rar fyr og filmede en video til hendes veninde Ashley, hvor jeg sagde 'hej',« forklarer han og siger, at klippet er mere end en måned gammelt.

»At hun besluttede sig for at dele videoen den dag, jeg spiste frokost med Tina - velvidende at det ville skabe problemer for Tina og mig, der har tre børn - er ikke god stil,« siger han og fortsætter:

Arkivfoto af Brian Austin Green med ekskonen Megan Fox.
Arkivfoto af Brian Austin Green med ekskonen Megan Fox. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

»Jeg synes, det var skuffende, men jeg vil ikke svine Courtney. Jeg synes, hun er sød. Jeg synes bare, hun træffer nogle dårlige valg.«

Når det kommer til modellen Tina Louise ytrer Brian Austin Green sig i mere positive gloser.

Han afviser dog, at de to dater:

»Tina er virkelig sej. Jeg mødte hende bogstaveligt talt den dag ved hendes restaurant på fortovet,« fortæller han til det amerikanske sladdermedie.