'Det er en gave at få lov til at opleve endnu en juleaften.' 'Fie er uhelbredeligt syg. Nu blogger hun om at huske at leve', og 'coronavirus er livsfarlig for Fie Oppenhagen'.

Dette er blot et udsnit af de overskrifter, der er skrevet til de artikler, Fie Oppenhagen Arildsen har været hovedperson i.

Nu viser det sig, at det hele er løgn. Fie Oppenhagen Arildsen har slet ikke kræft, skriver Ekstra Bladet.

»Vi er midt i en personlig- og familietragedie. Fie har nu erkendt over for sig selv og os, hendes familie, at hun ikke er eller har været diagnosticeret med cancer,« skriver familien i en fælles udtalelse til mediet.

Familie fortæller, at selvom 31-årige Fie Oppenhagen Arildsen ikke lider af livmoderhalskræft i fjerde stadie, så betyder det ikke, at hun er rask.

Hun er psykisk syg, skriver familien. Det er årsagen til, at hun har løjet, mener de.

Fie Oppenhagen Arildsens profiler på sociale medier er blevet slettet, men før det havde hun i omegnen af 20.000 følgere på Instagram og en blog, hvor folk kunne læse om den diagnose med livmoderhalskræft, hun skulle have fået i 2013.

Siden 2016 har hun fortalt om sin kræftsygdom til medier som Politiken, Femina og Jyllands-Posten. Hun har også været på tv i 'Go' aften live' for cirka et år siden, hvor hun satte ord på, at man bør få det bedste ud af livet, nu når man ved, det har en ende.

Også hos Kræftens Bekæmpelses ungeafdeling Ung Kræft har hun sat ord på sin sygdom.

Pernille Slebsager, som afdelingschef i Patientstøtte & Frivillige Indsats i Kræftens Bekæmpelse, oplyser videre til Ekstra Bladet, at de straks griber ind, når de bliver opmærksomme på misbrug af sagen.