Hvem skal overtage, når Sofie Linde giver stafetten som 'X Factor'-vært videre?

Hvis man spørger programmets mest ikoniske dommer, er svaret klart.

Til Se og Hør fortæller Thomas Blachman nemlig, at han godt kunne se rapperen Tessa som det næste bud på den, der skal føre seere, deltagere og dommere godt gennem det populære program.

»Tessa, måske?,« lød det fra Thomas Blachman, der dog ikke ønskede at uddybe yderligere, hvorfor valget skulle falde på selvsamme rapper, han tidligere har rodet sig ud i et større drama med.

Musikfestivalen SmukFest i Skanderborg. Koncert med den danske rapper Tessa (Theresa Ann Fallesen) i Teltet. Onsdag 3. august 2022.
Musikfestivalen SmukFest i Skanderborg. Koncert med den danske rapper Tessa (Theresa Ann Fallesen) i Teltet. Onsdag 3. august 2022. Foto: Anthon Unger
Vis mere

Han mener dog, at den nye vært skal være en person, der har meget kant og selvstændighed – hvilket må siges at være kvaliteter, rapperen Tessa besidder.

Til B.T. fortæller Tessa, at hun er glad for tanken fra Blachman.

»Det er da stort, at Blachman foreslår, at jeg kunne tage over efter en værtslegende som Sofie Linde,« lyder reaktionen.

Tessa har som udgangspunkt ingen betænkeligheder ved at tage tøjlerne, men går alligevel med en anden tanke om en rolle i programmet.

»Jeg har det som udgangspunkt godt med at styre showet – men hvis jeg skulle være med i 'X Factor' en dag, skulle det være som dommer,« griner hun.

Tessa og Blachman har ellers tidligere haft kontroverser, da Blachman i 2021 under Zulu Awards fik udtalt, at Tessa gerne måtte 'knalde' ham.

»Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig min elskede,« lød det dengang.

X Factor-dommer Thomas Blachman, da TV 2 afholder pressemøde på X Factor 2022 på Hotel Ottilia i København, torsdag den 16. december 2021.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
X Factor-dommer Thomas Blachman, da TV 2 afholder pressemøde på X Factor 2022 på Hotel Ottilia i København, torsdag den 16. december 2021.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix) Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Udtalelsen medførte et kontant comeback fra rapperen, der lagde en video på Instagram, hvor hun rappede et modsvar.

»Vil din datter kunne lide, at en folkekær granddaddy må sige, at han vil knalde en fremmede og alt for ung pige? Håber de giver dig en ny kategori, 40 plus, ingen 18-årig,« lød det i linjerne som fortsatte:

»Jep, du er en boomer, og jep, du var boozed, og ikke fordi du virkelig ramte mig, men det viser, det er hult, når I snakker metoo, og det viser, der stadig er lang vej.«

Hertil fortsatte en længere strid om, hvorvidt Blachman havde undskyldt til Tessa eller ej.

Efterfølgende begravede de to dog stridsøksen og fortalte begge, at Blachman havde undskyldt til Tessa.