75-årige Robert De Niro gik fra sin kone sidste år i december. Nu kræver hun halvdelen af hans svimlende milliardformue.

Formuen skulle beløbe sig på 750 millioner dollar, svarende til knap fem milliarder danske kroner. Og det er altså halvdelen af det beløb, som ekskonen Grace Hightower kræver.

Parret mødte hinanden i 1987 på en restaurant, hvor Hightower arbejdede. Et årti senere giftede de sig. Det skriver Nzherald.

De Niro ville skilles i 2004, men parret fandt sammen igen og fornyede deres bryllupsløfter i 2004 efter at have underskrevet en ægtepagt.

Robert de Niro  og hustruen Grace Hightower, da de stadig var et par.
Robert de Niro  og hustruen Grace Hightower, da de stadig var et par. Foto: ALBERTO PIZZOLI
Vis mere

Ægtepagten sikrer, at hun får en lejlighed til 8,9 millioner dollar, 751.000 dollar i kontanter og 1,5 millioner dollar om året.

Men disse pengesummer er ikke tilstrækkelige. Grace Hightower vil have en større bid af kagen, og skilsmissen er derfor endt i en bitter strid om penge.

Oven i stridighederne om de mange millioner kæmper parret om, hvem der skal have forældremyndigheden over deres syvårige datter, Helen Grace, som blev født ved hjælp af en rugemor. De har også en 21-årig søn, Eliot.

Hverken Grace Hightower eller Robert De Niro har ønsket at kommentere deres skilsmisse. Retssagen er endnu ikke afsluttet.