Det var en noget usædvanlig story, som Billie Eilish præsenterede for sine 65 millioner følgere på Instagram for nogle dage siden.

Her skrev hun, at hvis hun fulgte en, som havde sexmisbrugt en af hendes mange følgere, så skulle de blot sende hende en privatbesked, og så ville hun øjeblikkeligt stoppe med at følge vedkommende selv, skriver vg.no

Efterfølgende blev Billie Eilish' venneliste kortere og kortere på det sociale medie, men hun fulgte stadig en del.

Ifølge mediet Insider affødte det en del kritik. Det skyldtes, at Billie Eilish efter opslaget stadig fulgte mange kendte mænd, som er blevet anklaget for sexmisbrug.

Herefter blev hele vennelisten slettet, og Billie Eilish følger altså nu 0 på det populære medie.

Ifølge VG har flere fans dog spekuleret i, om Billie Eilish har fået hacket sin konto. Hvorvidt det forholder sig sådan, melder historien ikke noget om.

Og det er da ikke gået stille for sig på det sidste for den 18-årige sangerinde. Fornylig er hun nemlig også blevet udsat for stalking.

Her var det en 24-årig mandlig fan, der ikke helt kunne forstå begrebet 'privatlivets fred'. Han opsøgte Billie Eilish på hendes adresse i Los Angeles hele syv gange på to dage.

Og det har altså medført en dom til den unge mand. Han er netop ved retten blevet dømt til at holde sig mindst 91 meter fra den 18-årige sangerinde i de næste tre år.