Skilsmisser kan bringe det værste frem i folk, og konflikten mellem rapper Dr. Dre og hans kommende ekskone har da også budt på stort drama.

Senest drejer det sig om en masse dyre ting, som den separerede Nicole Young vil have tilbage. Et ønske, der ikke er blevet mindre akut, efter hun mener at have set andre kvinder posere med hendes ejendele i videoer på sociale medier. Det skriver TMZ.

Den 51-årige kvinde har netop indsendt dokumenter til retten, hvor hun efterspørger at få tingene fra sin garderobe tilbage.

I dokumenterne skriver hun blandt andet, at da hun på grund af den tidligere ægtemand blev nødt til at forlade sit hjem kun 'med det allermest nødvendige', ønsker hun nu adgang til hjemmet igen.

Arkivfoto af Dr. Dre.
Arkivfoto af Dr. Dre. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Hun skriver, at flytningen fra Los Angeles-hjemmet i april 2020 skete i al hast, fordi Dr. Dre var fuld og råbte: 'F**ck dig. F**ck af med dig', lyder anklagerne.

Nicole Young påstår, at hun har været vidne til, hvordan flere kvinder har lagt billeder og videoer op fra hendes tidligere hjem, hvor de er iklædt hendes ting.

Det er værdifulde beklædningsdele som vintage-tasker, dyrt mærketøj og mere end 20 pelse.

56-årige Dr. Dre og Nicole Young dannede par fra 1996 og frem, men sidste år var det altså ovre.

Rapperen, der har det civile navn Andre Young, måtte derfor acceptere, at Nicole Young søgte om skilsmisse i sommeren 2020.

Det har især været ægtepagten, som har forårsaget problemer mellem de tidligere ægtefæller.

Man kunne blandt andet læse i september sidste år, at Nicole Young søgte om mere end 12 millioner danske kroner i hustrubidrag om måneden.

Det er dog formentlig ikke noget, rapperen har været så vild med, for han skulle tidligere have sendt en SMS, hvori han krævede, at hans tidligere hjertenskær stoppede med at bruge hans penge.

»Brug ikke én krone mere. Du kan ikke opføre dig ondt og respektløst og samtidig bruge mine hårdt tjente penge,« lød det i en sms til hende, efter han smed hende ud i april. Noget, man kan læse i de mange retsdokumenter.