Shannen Doherty er ikke klar til at tage herfra.

Den 49-årige 'Beverly Hills'-stjerne har stadig 10-15 gode år i sig, fortæller hun til Elle magazine.

Derfor har hun svært ved at skrive sine planlagte afskedsbreve – for så kommer det hele for tæt på.

Shannen Doherty, der især er kendt som Brenda Walsh i 'Beverly Hills 90210' og Prue Halliwell i 'Heksene fra Warren Manor' blev i 2015 diagnosticeret med brystkræft, men erklæret kræftfri to år senere.

I februar kunne hun dog grådkvalt fortæller i tv-programmet 'Good morning America', at kræften var vendt tilbage, og hun nu var terminalt syg med kræft i stadie fire.

»Jeg tror ikke, jeg har fået bearbejdet det. Det er en meget bitter pille at sluge,« sagde hun med tårer i øjnene.

Som kræftpatient har Shannen Doherty en øget risiko for at få komplikationer, hvis hun bliver ramt af corona-virus, og derfor har skuespillerinden i øjeblikket forskanset sig i hjemmet i Malibu med sin mand, fotografen Kurt Iswarienko, skriver Elle Magazine.

Her har de bygget højbede og anlagt en stor nyttehave med grøntsager.

Heruover har Shannen Doherty fået en masse tid til at tænke over døden. Og hun er blevet enig med sig selv om, at den i hvert fald ligger minimum ti år ud i fremtiden trods lægernes dom.

Derfor har hun svært ved at begynde på de afskedsbreve, som hun længe har planlagt at skrive til sine nærmeste, som de skal læse, når hun er død.

»Der er ting, jeg bliver nødt til at fortælle min mor. Jeg har brug for, at min mand ved, hvad han har betydet for mig. Men hver gang jeg finder tid til at gøre det, så føles det så endeligt. Det føles som om, at jeg er ved at takke af, og jeg er ikke ved at takke af.Jeg er et meget, meget sundt menneske. Det er svært at afslutte det hele, når man føler, man vil leve 10 eller 15 år mere.«

Shannen Doherty opdagede at kræften var vendt tilbage, da hun mærkede en smerte i sin ryg, som ikke kunne sammenlignes med noget andet, hun havde prøvet. Herefter kunne lægerne slå fast, at brystkræften var vendt tilbage, og nu havde spredt sig til rygraden.

Skuespilleren kom herefter i behandling, men ifølge lægerne vil kræften formentlig sprede sig til hjerne, lunger og lever.