Til marts skal Benjamin Hav fra hiphop-gruppen Benal være far igen. Det afslørede han søndag i podcasten 'Farmænd' med Jasper Ritz og David Mandel.

»Jeg har så endnu et barn på vej til marts. Mille ved det, min familie ved det måske også,« siger Benjamin Hav i podcasten.

Benjamin har datteren Vita på fire år med sin kone Mille Kortland Hav, og han er bonusfar til syvårige Liva, som Mille har fra et andet forhold.

Familien bor sammen til daglig og bliver til marts forøget med en lille ny. Det nye medlem af familien Hav er en pige ligesom de to andre, fortæller Benjamin Hav.

'Min tredje pige. Hun kommer til marts, lige inden vores (Benal, red.) turné, men sådan er livet, så tager jeg dem med rundt,' skriver Benjamin Hav i en besked til B.T.

Benjamin er forsanger i hiphop-gruppen Benal, som består af ham og produceren Magnus Albert Wanscher.

'Børn er noget, der kommer i takt med alt det andet, og indtil videre er vi optimistiske omkring vores fremtidige virke,' skriver Benjamin Hav.

Den anmelderroste duo Benal, som er en sammentrækning af navnene Benjamin og Albert, tager på turnéen 'Det Næste Niveau Tour' til foråret 2019.