'Jeg vil skære din tå af, så jeg kan have den i min lomme', 'jeg vil drikke dit blod', og 'jeg vil æde dig'.

En vaskeægte skandale kan meget vel være under opsejling for Hollywood-stjernen Armie Hammer.

Faktisk er den så meget under opsejling, at den allerede nu har medført, at den 34-årige skuespiller har droppet sin rolle over for Jennifer Lopez i den kommende film 'Shotgun Wedding'.

Forklaring følger herunder:

I starten af ugen begyndte der at florere en række opsigtsvækkende screenshot af private samtaler på sociale medier.

De lækkede beskeder skal angiveligt være sendt mellem Armie Hammer og hans elskerinde, og de handler om alt fra voldtægtsfantasier, kannibalisme og ekstrem sex.

'Jeg har brug for dit blod. Jeg vil have, du skal fodre mig med det,' står der for eksempel i en af beskederne.

'Jeg er 100 procent kannibal,' står der i en anden, mens personen, der altså angiveligt skal være Armie Hammer, i et tredje eksempel skriver, at han vil skære kvindens tå af og putte den i sin lomme, så han 'altid er i besiddelse af et stykke af hende'.

Skærmbillederne kommer fra en kvinde, der hævder at have haft en længerevarende seksuel relation med skuespilleren – også i den tid, hvor han var gift med sin hustru gennem 10 år, Elizabeth Chamber, som han har to små børn med.

De to blev skilt i sommer.

Armie Hammer, der er kendt fra film som 'Call Me by Your Name' og 'The Social Network', har – ifølge The Guardian – afvist, at beskederne er sendt af ham.

Ikke desto mindre har skandalen haft den konsekvens, at stjerneskuespilleren har trukket sig fra filmen 'Shotgun Wedding', som skal til at påbegynde optagelserne.

Ekskæresten: Beskederne er ægte

»Jeg har ikke lyst til at svare på de sindssyge påstande, men på grund af de ondskabsfulde og falske angreb på mig på sociale medier kan jeg på nuværende tidspunkt ikke med god samvittighed forlade mine børn i fire måneder for at skyde en film i Den Dominikanske Republik,« siger Armie Hammer i en offentlig udtalelse.

Kvinden, der oprindeligt delte de mange skærmbilleder, hævder, at Hammer havde flere såkaldte 'slavekvinder', som han kaldte for sine 'kittens' (kattekillinger).

Selv om Armie Hammer altså har nægtet at stå bag beskederne, og kvindens udsagn derfor indtil videre blot er påstande, så har det ikke hjulpet skuespilleren, at hans ekskæreste, forfatteren Jessica Ciencin Henriquez, har taget kvindens side.

'Hvis I stadig er i tvivl om, hvorvidt disse Armie Hammer-beskeder er ægte (og det er de), så skulle I måske begynde at stille spørgsmål til den kultur, vi lever i, hvor man er villig til at lade tvivlen komme overgrebsmanden til gode, frem for ofrene,' skriver ekskæresten på Twitter.

Kvinder, der kalder sig selv 'House of Effie' på sociale medier, har også delt dette billede af Armie Hammer, som hun påstår, han har sendt til hende.
Kvinder, der kalder sig selv 'House of Effie' på sociale medier, har også delt dette billede af Armie Hammer, som hun påstår, han har sendt til hende.
Vis mere

Det har heller ikke hjulpet Armie Hammer, at folk er begyndt at grave hans tidligere interview frem. Interview, hvori han har åbnet op om sine seksuelle præferencer.

For eksempel udtalte han i et interview med Playboy i 2013, at hans sexliv havde ændret sig, efter han blev gift.

»Altså, hvis du er gift med en feminist, som jeg er, så er det … Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan sige uden at gøre mine forældre forlegne, men jeg plejede at være en mere dominerende elsker,« sagde han og uddybede:

»Jeg kunne godt lidt at tage fat i halsen og håret og den slags, men man kommer til et punkt, hvor man siger: 'Jeg respekterer dig for meget til at gøre de ting, som jeg ellers har lyst til at gøre'.«

En tredje ting, som heller ikke har hjulpet Armie Hammer med at overbevise Twitter-skaren om, at beskederne ikke er fra ham, er noget, der skete i 2017.

Her tog Armie Hammer nemlig overskrifterne for noget lignende den nuværende situation, da han kom til at like en række Twitter-opslag omhandlende vild og voldsom bondage-sex.