'Et billede, der udviklede sig til et angreb.'

Sådan indleder Anne Gadegaard et opslag på Instagram.

I opslaget kan man se en række billeder af den tidligere MGP-stjerne liggende på en gynge sammen med sin datter, Filippa på knap tre år.

En aktivitet, som den 30-årige sangerinde ynder at beskæftige sig med i øjeblikket, fordi hun har valgt at lægge en dæmper på rampelyset for i stedet at fokusere på at passe datteren.

Det er dog bestemt ikke blevet velmodtaget af alle af Anne Gadegaards mange fans, at hun holder sig væk fra røde løbere, afslører sangerinden i sit opslag.

Faktisk er hun blevet angrebet af folk, som mener, at hendes liv er for kedeligt.

'Jeg læste på nettet, at nogle skrev om mit liv, og at de synes, det var kedeligt, fordi jeg kun går på legepladser,' skriver hun og fortsætter:

(Artiklen fortsætter under billedet)

'Men det liv, jeg lever lige nu, er præcis det liv, jeg gerne vil have. Jeg har valgt, at det skal være sådan her, og jeg synes bestemt ikke, det er kedeligt.'

Anne Gadegaard skriver videre, at hun bevidst vælger tv-programmer og events fra, fordi hun hellere vil bruge tid sammen med datteren.

Og hun synes ikke, at hun bør klandres for den beslutning:

'Hvis du spørger mig, så er det rimelig kedeligt at skrive på nettet som anonym person til andre anonyme personer, at en anden persons liv er kedeligt. Men sådan er vi jo så forskellige.'

B.T. har været i kontakt med sangerinden, som fortæller, at hun i første omgang blev ked af at læse, at visse personer ikke længere ville følge hende, fordi de mener, at hendes liv er for kedeligt.

'Det gjorde da lidt ondt at læse, da jeg aldrig synes, det er rart, når folk kommenterer negativt omkring mig,' siger hun og fortsætter:

'Men det fik mig også til at tænke, og jeg kom frem til, at jeg jo selv har valgt det her liv med datter. Jeg elsker tilbringe min tid med hende, mens hun er lille, og jeg synes absolut ikke, at det er kedeligt.'

Anne Gadegaard understreger endvidere, at folk hjertens gerne må tænke, at hendes liv er kedeligt, for det ændrer ikke noget for hendes dagligdag.

'Jeg tænker, at de selv må synes, at de har et meget spændende liv, men jeg synes altså, at det virker som et kedeligt liv, hvis de som anonyme personer bruger deres tid på at skrive om, at mit liv er kedeligt.'

Sangerinden påpeger til slut, at hun ville ønske, at folk generelt havde en mere positiv tone på internettet.

'Nu har jeg været et kendt ansigt, siden jeg var 11 år gammel, så man skulle næsten tro, at jeg havde vænnet mig til, at folk kommenterer negativt om mig, men det vænner jeg mig desværre nok aldrig til.'