Til februar bliver Anders Samuelsen far for tredje gang, når han og kæresten Christina Sunn bliver forældre til parrets første barn.

Den kommende familieforøgelse var da også til at se, da parret trådte op på den røde løber ved gallapremieren på 'Retfærdighedens ryttere' onsdag aften.

Her mødte Christina Sunn op med en tydelig babybule, og parret kunne sammen fortælle, at de ifølge termin bliver forældre 17. februar. Dog kunne de ikke sige meget mere.

De kender nemlig ikke kønnet på den kommende lille ny.

Anders Samuelsen og Christina Sunn til gallapremieren på Anders Thomas Jensens komedie "Retfærdighedens ryttere" i Imperial i København onsdag den 18. november 2020. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)
Anders Samuelsen og Christina Sunn til gallapremieren på Anders Thomas Jensens komedie "Retfærdighedens ryttere" i Imperial i København onsdag den 18. november 2020. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix) Foto: Emil Helms
Vis mere

»Nej, det vil vi ikke vide. Det er en surprise.«

»Der skal jo være lidt overraskelser her i livet,« fortalte landets tidligere udenrigsminister smilende til pressen.

Anders Samuelsen annoncerede graviditeten i begyndelsen af oktober. Det gjorde han på Instagram med teksten:

'Hvad var chancen lige for det? 0,5 pct. Men et pletskud er et pletskud'. Over for B.T. fortæller Samuelsen og Christina Sunn, at graviditeten ikke som sådan var overraskende.

»Nej nej, vi øvede da. Derfor kan man jo ikke være sikker på, det lykkedes,« forklarede Anders Samuelsen, hvorefter Christina Sunn supplerede:

»Det har jo også noget med alderen at gøre. Jeg er 45, så chancen den er jo ikke stor, når man kommer op i min alder,« fortæller Christina Sunn, der ikke lægger skjul glæden over at blive mor for første gang.

»Jeg har forberedt mig hele livet.«

Anders Samuelsen trak sig fra dansk politik efter folketingsvalget i 2019 og som formand for Liberal Alliance.

Efter sit exit fra dansk politik har Samuelsen arbejdet som selvstændig konsulent. Men han fortæller afslutningsvis, at han har nye, endnu ukendte, projekter under opsejling.

»Det vil vise sig om forhåbentlig ikke så lang tid. Så vil jeg fortælle om det, men ikke endnu. Jeg skal lige have tingene til at falde på plads.«

Han tilføjer dog, at han og Christina Sunn har købt hus på Samsø, som de overtager om cirka en måned.