En amerikansk 'American Idol'-deltager er sigtet for indbrud og vold mod sin ekskæreste.

Deltageren hedder Cecil Ray Baker og røg ud af det populære sangprogram så sent som i forrige weekend.

Lørdag blev han så anholdt, da han forsøgte bryde ind hos sin ekskæreste, Mariah Lopez. Det skriver People og TMZ.

Ifølge politiet er han nu blevet sigtet for indbruddet samt for at have haft intentioner om at gøre skade på ekskæresten.

Cecil Ray Baker har angiveligt påstået, at han brød ind hos ekskæresten, fordi han gerne ville se hendes datter, som han mistænker for at også at være hans datter.

Mariah Lopez har – ifølge retsdokumenterne i sagen – fortalt politiet, at 'American Idol'-sangeren lørdag skubbede hende, så hun faldt, hvorefter han slog hende i hovedet med sin håndflade, før han forlod hendes hjem og efterfølgende blev anholdt af politiet.

Cecil Ray Baker blev løsladt på kaution samme dag som anholdelsen.

Det er ikke lykkedes de amerikanske medier at få en kommentar fra hverken ham eller hans advokat, så det uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Blå mærker, kvælningsforsøg og slag

Mariah Lopez har siden delt en række videoer på TikTok, hvor hun fortæller om hændelsen og om, hvordan hendes og Bakers forhold generelt har været præget af vold.

»Jeg har fået nok,« lyder teksten til det ene opslag, hvor hun blandt andet fremviser blå mærker og et billede af den dør, som Baker skal have smadret for at tvinge sig adgang til hendes hjem.

Hun fremviser også en række beskeder fra venner og bekendte, som angiveligt har været vidner til volden.

I beskederne bliver det blandt andet beskrevet, at 'American Idol'-deltageren skal have skubbet, slået og forsøgt at kvæle Mariah Lopez, mens han angiveligt også er blevet set hive hende i håret samt tvinge hende til at aflevere personlige ejendele såsom sin telefon.

Da det kun er under to uger siden, at Cecil Ray Baker røg ud af 'American Idol', har People forsøgt at få en kommentar fra programmet, men det er endnu ikke lykkedes.