Realitystjernen Amalie Szigethy medvirkede i slutningen af januar i det populære DR-program 'Kender du typen', hvor livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvilken kendis de er på besøg hos.

Spændingen i programmet udeblev dog for Amalie Szigethys godt 200.000 følgere på Instagram, da Amalie selv afslørede sin medvirken, før programmet var sendt. Og det gjorde hun faktisk helt bevidst.

»Det var jo bare, fordi jeg gerne ville give folk en chance for at se med. Jeg kan selvfølgelig godt se, at så havde jeg ligesom busted (afsløret, red.) mig selv, og det var jo ikke så godt, men herregud, det var jo kun kærligt ment,« siger Amalie Szigethy til B.T.

Men tænkte du ikke over, at du afslørede dig selv?

»Jo, det gjorde jeg selvfølgelig. Men det var egentlig bare, fordi jeg gerne ville have flere seere på. Det var derfor,« forklarer Amalie Szigethy, der torsdag er aktuel i en ny sæson af TV3-programmet 'Forsidefruerne'.

Realitystjernen tilføjer, at hun håbede, at hun ved at være ærlig over for sine følgere ville få flere af dem til at se med.

I dag kan hun dog godt se, at det var en anelse uheldigt.

»Jeg havde jo fået mundkurv på, så det var ikke godt. Så jeg lægger mig ned på alle fire og siger undskyld. Så kan jeg ikke gøre mere,« siger Amalie Szigethy med sin sædvanlige sans for sprogblomster.

Selvom Amalies Instagram-bommert betød, at flere af hendes følgere fik afsløret programmets hemmelighed før tid, så var der dog ingen sure miner fra redaktøren på programmet.

»Det er, hvad der kan ske. Det kan være svært at holde hemmeligt. Vi er lige gode venner med Amalie af den grund,« har redaktionschefen på 'Kender du typen?', Søren Bo Hansen, tidligere sagt til B.T.

Det glæder da også Amalie, at DR ikke blev sure på hende. Den 27-årige realitystjerne har dog trods brøleren ikke nødvendigvis tænkt sig at holde igen med sine Instagram-stories fremover.

»Man ved jo aldrig: Filmer Amalie, eller filmer hun ikke? Så det stopper jeg ikke med,« lyder det fra Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy kom til at afsløre sin medvirken i programmet Kender du typen.
Amalie Szigethy kom til at afsløre sin medvirken i programmet Kender du typen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere