Amalie Szigethy har været igennem meget i sin tv-karriere, men torsdag var hun så ærgerlig over et klip, der er med i reality-programmet 'Forsidefruer', at hun offentligt tager afstand fra det.

Det er et klip, hvor hun sidder sammen med Janni Ree og taler om den mand fra Stockholm, som hun gennem et års tid dannede par med.

I klippet er Szigethy gravid og venter sin anden datter med Mikkel Skelskov, som kendissen har været 'on and off'-kæreste med i flere år. Om graviditeten og sine følelser siger hun følgende:

»Det er også et tabu at gå ud i offentligheden og sige 'hej, jeg er gravid. Det går skidegodt med barnets far, og det er den samme far som til Josephine. Det er super dejligt det hele'.«

»Men jeg har også følelser for en anden mand,« lyder det fra Amalie Szigethy i programmet.

I samme klip siger Szigethy videre, at kærligheden til manden fra Stockholm kunne sammenlignes med den, hun havde til Peter Birch, som hun mødte i Paradise Hotel. Følelser, som hun altså siger, var helt særlige.

Udsagn, hun ikke længere kan nikke genkendende til.

I et Instagram-opslag slår kendissen nemlig helt fast, at hendes udtalelser i klippet på ingen måder afspejler, hvordan hun har i dag:

'I aften bliver der sendt et afsnit af 'Forsidefruer', og det er et afsnit, jeg med dårlig samvittighed skal lade køre på skærmen mod min vilje. For hvis det stod til mig, så blev det klip, der vises, klippet ud, men virkeligheden er, at der skete det, som skete. Jeg udtalte mig om noget, jeg ikke kan stå inde for i dag. Lige nu. Jeg har brug for at fortælle sandheden, overfor mig selv, men også overfor alle jer, som kigger med,' lyder hendes skriv på profilen. Hun fortsætter:

'Det er ingen hemmelighed, at mit kærlighedsliv aldrig har været nemt, og jeg har gået med lukkede døre i mange år... Det er gået op og ned, og (har været, red.) turbulent til tider. Men jeg har brug for at fortælle, at Mikkel altid har været manden, som jeg har elsket og ikke en anden mand.'

'Ting er sagt og gjort i en sårbar periode i mit liv, og jeg ville lyve, hvis jeg lod som om andet (var sandt, red.). Mikkel og jeg har en fortid, en rutsjebanetur uden lige. Der er blevet sagt og gjort mange ting, ting som jeg i dag er ked af og gerne vil undskylde for. Jeg er stolt af Mikkel som ven, kæreste, og også far. Den rolle kan ingen anden mand tage fra ham eller os.'

Mikkel Skelskov er far til begge Amalie Szigethys døtre, og han var også med, da datteren Hannah ved et planlagt kejsersnit kom til verden i november.

Amalie Szigethy har fortalt, hvor nemt det er gået med den yngste. Hun havde sågar den lille pige med, da hun skulle sige farvel til en anden vigtig person i sit liv.

Hendes far, Thomas Szigethy, gik nemlig bort i en meget sårbar periode, hvor kendissen netop var blevet mor for anden gang. Og den nyfødte datter var med ved sin morfars begravelse.

»Hun er jo så lille, at hun ikke forstår det, og så havde jeg også den tanke, at det var sidste gang, jeg så min far, og han nåede jo ikke at møde hende. Så det skulle han lige nå,« lød det dengang fra Szigethy.