Alyssa Milano, som blandt andet er kendt fra tv-serien 'Charmed' ('Heksene fra Warren Manor', red.) og for et par år siden spillede med i serien 'Mistresses', oplevede som teenager at blive seksuelt misbrugt.

Hun fortæller nu i en klumme på det amerikanske medie Vox, hvorfor hun ikke delte sin traumatiserende oplevelse før, hun blev voksen.

»Det tog mig flere år at fortælle mine nærmeste venner om overgrebet. Det tog mig tre årtier at fortælle mine forældre, at overgrebet var fundet sted. Jeg har aldrig indgivet en politirapport.«

Hun fortæller, at hun aldrig forsøgte at finde retfærdighed for sin smerte, da 'retfærdighed ikke var en mulighed', fortæller Alyssa Milano og uddyber:

Alyssa Milano var med til premieren på Netflix'-serien 'Insatiable' sæson 1 9. august 2018.
Alyssa Milano var med til premieren på Netflix'-serien 'Insatiable' sæson 1 9. august 2018. Foto: KYLE GRILLOT
Vis mere

»For mig betød det, at jeg skulle genopleve mit livs værste øjeblik at fortælle om det. Det betød, at jeg var tvunget til at anerkende min overgrebsmands eksistens, når jeg egentlig blot ønskede, at det aldrig var sket.«

Efter mange års tavshed tager Alyssa Milano alligevel bladet for munden og opfordrer andre til at gøre det samme.

Alyssa Milano er ifølge Huffington Post med til at forsvare Christine Blasey Ford, der har anklaget den nominerede til den amerikanske højesteret, Brett Kavanaugh, for overgreb i de tidlige 1980'ere.

Det sker, efter USA's præsident, Donald Trump' i et tweet undrer sig over, hvorfor Christine Blasey Ford ikke anmeldte det påståede overgreb, lige efter det skete.