Det er kun 14 dage siden, John Legend og Chrissy Teigen mistede deres tredje barn. Men det afholdte ikke John Legend fra at levere en rørende optræden ved Billboard Music Awards på Dolby Theatre i Los Angeles onsdag aften.

Showets vært var Kelly Clarkson, og hun var tydeligt berørt, da hun skulle introducere seerne for John Legend.

Hun sendte oven i købet en masse kærlighed til parret i denne svære tid:

»Jeg vil gerne lige brug lidt tid på at tale om en ven, der inspirerer mig i det daglige. Ikke kun som musiker og sangskriver, men som menneske. John Legend er en af mine yndlingsmennesker på denne jord,« fortalte Kelly Clarkson inden John Legends optræden.

Og efterfølgende fortsatte hun de rørende ord.

»I har denne varme måde at invitere os ind i jeres verden med op- og nedture,« forklarede Kelly Clarkson og indrømmede, at det nok var den smukkeste optræden, hun havde hørt i løbet af aftenen.

John Legend optrådte med sangen 'Never Break', som han dedikerede til sin kone, Chrissy Teigen.

Parret delte den hjerteskærende nyhed i sidste måned, at deres baby, som de kaldte Jack, var afgået ved døden på grund af komplikationer, der omfattede alvorlig blødning fra moderkagen.

Siden parret fortalte om tabet af deres søn, tog de sig tid til at sørge som familie. De har i forvejen to børn, Luna og Miles.

Mange kunne derfor godt forstå, hvis John Legend valgte ikke at optræde ved Billboard Music Award, men det faktum at han gjorde det, var en stærk hyldest til deres afdøde søn Jack, skriver TMZ.

Chrissy Teigen og John Legend.
Chrissy Teigen og John Legend. Foto: CHRISSY TEIGEN
Vis mere