Den amerikanske ishockeyspiller Adam Johnson mistede på tragisk vis livet i en skrækulykke lørdag aften. 

Nu bryder hans forlovede, Ryan Wolfe, tavsheden, efter hun overværede det hele lørdag aften.

Det sker i en story på Instagram, som er blevet delt mandag morgen.

'Min søde, søde engel. Jeg vil savne dig for evigt og elske dig for altid,' skriver hun til et billede af den tidligere NHL-spiller.

Ifølge Johnsons tidligere holdkammerat, Riley Tufte, blev parret forlovet i sommer, skriver The Athletic.

Adam Johnson har en lang karriere bag sig. Fra 2018 til 2020 fik han kampe i NHL for Pittsburgh Penguins. Derudover har han spillet i eksempelvis Malmö Redhawks, inden han i år skiftede til Nottingham Panthers.

Den chokerende og tragiske ulykke skete foran knap 8.000 tilskuere i en kampsituation, hvor Adam Johnson blev ramt af en modstanders skarpe skøjte på halsen i et sammenstød.

Den tidligere NHL-spiller forsøgte herefter at komme på benene og skøjte ud til siden, mens han tog sig til halsen efter sammenstødet, hvor en stor blodpøl havde ramt isen.

Kampen mellem Nottingham Panthers og Sheffield Steelers blev afbrudt, da Johnson faldt om og hurtigt fik hjælp på isen af lægestaben og personale, inden han blev hastet til hospitalet. 

Men her stod hans liv ikke til at redde, og søndag morgen meldte klubben, at Adam Johnson døde som følge af sine skader på halsen.

Søndag eftermiddag var Adam Johnsons klubkammerater sammen med hundredvis af fans tilbage ved arenaen og lægge blomster til ære for Johnsons minde, viser billeder på X.

På Facebook har Johnsons mor også delt sin sorg.

»Jeg mistede halvdelen af mit hjerte i dag. Elsker dig for evigt, Munch,« skriver hun.

Adam Johnson blev 29 år gammel.