Tårerne triller ned ad kinderne på Nora Mørk, da hun fortæller, hvad der sket.

»Det er nok det største realitytjek, jeg nogensinde har fået,« siger hun.

Den norske håndboldspiller er meget følelsesmæssigt berørt i et interview med norsk TV 2, hvor hun nu afslører, hvorfor hun ud af det blå stopper i den rumænske klub CSM Bucuresti. I fredags kom i første omgang beskeden om, at den norske stjerne ville vende hjem til Norge 'på grund af seriøse helbredsproblemer' i familien.

»Det var ikke planen at tage hjem nu, men for tre uger siden fik min mor konstateret brystkræft. Da ændrede meget sig,« siger Nora Mørk nu.

Den 29-årige norske landsholdsspiller fortæller, at hun samme dag gav CSM Bucuresti besked om, at hun ville hjem.

I interviewet med den norske tv-station begynder Nora Mørk at græde, da hun sætter ord på, hvad moren betyder for hende.

»Dem, som kender mig, ved, at familien betyder alt. Min mor er det kæreste, jeg har. Det tog mig ikke lang tid at bestemme mig for, at jeg ville hjem - lige så meget for min egen skyld. Jeg vil være inden for Norges grænser med mulighed for at kunne tage hjem til Oslo, når det er nødvendigt,« siger hun.

Rent praktisk har håndboldstjernen derfor skrevet kontrakt med Vipers, der hører til i Kristianstad.

Og hun slår fast, at hun ikke er kommet hjem for at trappe ned. Hun er stadig sulten. Og hun forsikrer, at hun 'vil være så professionel som muligt og give 100 procent' til både håndbold og sin mor.

I Vipers sætter man pris på at få den erfarne spiller i truppen.

»Nora er en spiller, som kræver meget af sine omgivelser og også giver os en god portion vindervilje. Med årene i udlandet har hun også fået meget rutine, og hun har en god forståelse for spillet,« siger træner Ole Gustav Gjekstad til klubbens hjemmeside.