EM endte med en stikpille til Nikolaj Jacobsen, men Morten Olsen har fået talt ud med landstræneren.

»Jeg har snakket med Nikolaj, og der er stadigvæk fuld opbakning. Så jeg er klar,« siger håndboldspilleren.

I TV 2 Sports håndboldpodcast 'Den svære returbillet' fortæller han videre, at han er klar til at fortsætte på det danske landshold i kølvandet på januars skuffende slutrunde. Det skriver TV 2 Sport.

For Morten Olsen var det en dobbelt skuffelse.

Ikke bare røg Danmark sensationelt hurtigt ud i efter det indledende gruppespil, for bagspilleren var der personligt heller ikke meget at komme efter.

Det blev kun til samlet fem minutters spilletid efter at være begyndt slutrunden som reserve. I den sidste gruppekamp mod Rusland kom Hannover-Burgdorf-spilleren slet ikke på banen, selv om de danske tilskuere flere gange råbte hans navn.

»Det betyder da, at der i hvert fald er nogen, der gad se mig spille i dag,« lød det i januar efterfølgende fra Morten Olsen rettet mod Nicolaj Jacobsen.

Men for bagspilleren er EM-skuffelsen et overstået håndboldkapitel.

Nikolaj Jacobsen er dansk landstræner.
Nikolaj Jacobsen er dansk landstræner. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Personligt var jeg rimelig hurtigt videre, da jeg ikke havde så meget at bidrage med i den turnering. Men jeg synes stadig, at det var et meget mærkeligt forløb, at vi røg ud så hurtigt,« siger Morten Olsen, der til sommer vender hjem til danske GOG, til TV 2 Sport.

Den 35-årige håndboldspiller får dog ikke chancen for at revanchere sig til sommer ved OL, der er blevet udskudt til næste år på grund af coronakrisen.

Det samme er det danske herrelandsholds forårskampe mod Japan, der skulle være spillet 18. og 19. april i Herning og Aarhus.

Morten Olsen har spillet 97 kampe for det danske landshold siden debuten i 2006. Det er blevet til 202 mål.