Jesper Jensens nye titel som dansk landstræner for kvindehåndboldlandsholdet får nu betydning for TV 2 Sports ekspertdækning.

Hans lillesøster, Trine Nielsen, har ellers i flere år været ekspert på kanalen, når Danmark har spillet kampe ved EM- og VM-slutrunder. Men det er slut nu.

Det bekræfter TV 2-eksperten over for B.T.

»Jeg skal ikke være ekspert på Danmarks kampe fremover. På TV 2 har vi en klar politik om, at man selvfølgelig ikke kommenterer på familiemæssige ting,« fortæller Trine Nielsen.

39-årige Trine Nielsen.
39-årige Trine Nielsen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Hvordan har du det med det?

»Det er jo vilkårene, og det kan jeg ikke gøre så meget ved. Jeg er bare pavestolt over, at min storebror er blevet dansk landstræner.«

Den 39-årige håndboldekspert fortæller videre, at hun ikke ved, hvad hun i stedet skal dække af andre landskampe og forskellige ligakampe endnu.

Den tidligere håndboldstjerne er dog ikke den eneste TV 2-ansatte, der har måttet vige pladsen i studiet på grund af familiemæssige forhold.

Jesper Jensen blev præsenteret som ny landstræner for kvinderne på et pressemøde i Kolding.
Jesper Jensen blev præsenteret som ny landstræner for kvinderne på et pressemøde i Kolding. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Også TV 2-ekspert Peter Bruun Jørgensen har oplevet at blive rykket rundt i TV 2 Sports håndbolddækning, da Klavs Bruun Jørgensen var dansk landstræner for kvindelandsholdet.

TV 2 Sport-journalist Stine Bjerre Mortensen har ligeledes været nødt til at dække andre kampe end Danmarks kampe ved slutrunder, så længe ægtemanden Casper U. Mortensen er en del af det danske herrelandshold i håndbold.

Mandag blev Jesper Jensen præsenteret som ny dansk landstræner, mens han samtidig fortsætter som ligatræner for Team Esbjerg. Lars Jørgensen fortsætter i rollen som assistenttræner for det danske kvindelandshold.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra TV 2 Sport, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.