Snart bliver tre til fire hjemme hos Kristina 'Mulle' Kristiansen og kæresten.

For håndboldspilleren har netop afsløret, at der snart kommer en lille ny.

'Til oktober bliver Viggo storebror til en lille pige,' skriver Nykøbing Falster-spilleren på Instagram til et billede med et par små Converse-sko og et scanningsbillede.

Kristina 'Mulle' Kristiansen har i flere år dannet par med Louise Vejsager, og de har sammen sønnen Viggo, der kom til verden i juni 2020.

Håndboldstjernen har aldrig lagt skjul på, at det var et stort ønske for dem at blive forældre, ligesom hun også har talt åbent om, at hun ikke selv ønskede at bære barnet.

»Det skræmmer mig ikke at skulle være tyk og alt det. Men for eksempel til håndbold går jeg heller aldrig til fys. Jeg ville ikke turde med min krop, hvis der er et eller andet. Jeg kan ikke rigtig forklare det, men jeg er bare bange for, der er et eller andet galt,« har hun tidligere fortalt i TV3-programmet 'Til Middag Hos'.

Efter at have fået sønnen Viggo fortalte Kristina 'Mulle' Kristiansen i den forbindelse til B.T., at hun allerede havde aftalt med Louise Vejsager, at hun også skulle bære den næste baby.

»Jeg har været med hele vejen på sidelinjen, og det har været en vild rejse. Med hensyn til at skulle bære barnet næste gang er vores holdning stadig, at Louise skal være den gravide. Det er hun virkelig god til,« fortalte hun.

Kristina 'Mulle' Kristiansen har spillet i Nykøbing Falster Håndbold siden 2015. Hun har desuden spillet 155 kampe for det danske landshold – den seneste var tilbage i december 2017.