Udkørt, træt og tom for energi.

Det beskriver meget godt den tilstand, som den danske håndboldstjerne Mathias Gidsel befinder sig i.

I hvert fald når der ikke lige er kampe på programmet. For den sport, han lever af, har nemlig gjort ham decideret syg, siger han i et interview med TV 2 Sport:

»Jeg tror bare, at kroppen er slidt ned. Og immunforsvar er der ikke meget tilbage af. Jeg tror, at kroppen slår mig lidt i hovedet og siger: 'Hvad fanden laver du, når du tager til kamp?' Fordi jeg ligger meget syg for tiden, og der er ikke meget overskud rent fysisk.«

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Den 22-årige landsholdsstjerne har haft et vildt og tætpakket 2021, og derfor er kroppen slidt så meget ned, at han nu har fået fri i seks dage til at komme sig.

De seneste uger har GOG-spilleren kun trænet få gange, men han har dog spillet topholdets kampe.

Den enorme træthed kommer blandt andet på baggrund af en lang sidste sæson, som lynhurtigt blev erstattet med et OL i Tokyo.

Et OL, hvor Mathias Gidsel i øvrigt blev kåret til turneringens mest værdifulde spiller efter nogle fornemme indsatser på håndboldbanen.

Den unge backspiller tog hele Danmark med storm, da han i januar imponerede alt og alle ved VM-slutrunden i Egypten, hvor de danske håndboldherrer hev guldet hjem.

Ved sommerens OL måtte Gidsel og co. dog nøjes med sølvmedaljerne efter et finalenederlag til Frankrig.