Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Aalborg gik her til aften videre til Final 4 i Champions League i en regulær triumf.

Det gjorde de, da de undgik at tabe med mere end fem til forhåndsfavoritterne fra Flensburg, og det er første gang i den nordjyske klubs historie, at man er med så langt fremme i turneringen.

Det var et regulært drama, da Aalborg ikke måtte tabe med mere end fem, og kampen hele tiden lå og balancerede.

I de døende minutter var spændingen nærmest uudholdelig, men slutresultatet blev 33-29, og så kunne Aalborg fuldføre triumfen. De vandt med samlet 55-54.

Håndbold. EHF. Herrer. Champions League. Flensborg. FLENS-Arena. SG Flensburg Handewitt vs Aalborg Håndbold. Onsdag den 19. maj 2021. Aalborg Håndbold klarede lige akkurat skærerne på udebane og er nu i FINAL4. Forrest ses en jublende glad direktør Jan Larsen.. (Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix)
Håndbold. EHF. Herrer. Champions League. Flensborg. FLENS-Arena. SG Flensburg Handewitt vs Aalborg Håndbold. Onsdag den 19. maj 2021. Aalborg Håndbold klarede lige akkurat skærerne på udebane og er nu i FINAL4. Forrest ses en jublende glad direktør Jan Larsen.. (Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix) Foto: sportxpress
Vis mere

Det er første gang i ni år, at et dansk hold er med i Final 4. Der var det AG København, der var med i det fine selvskab.

Udover Aalborg Håndbold så er PSG også i Final 4.

Nantes og Veszprém samt Meshkob Brest og Barcelona spiller om de resterende Final 4-pladser.

Final 4 bliver spillet 12. og 13. juni i Köln.

 

Andre læser også