Amerikanske Tiger Woods har netop vundet årets udgave af US Masters.

Det er den 43-årige amerikaners 15. Major-titel, men denne er kommet på en lidt anden baggrund.

For Tiger Woods har i den grad kæmpet de seneste år, hvor hans ryg har voldt ham store problemer og medført flere operationer - fire på blot tre år.

Det er første gang siden juni 2008, at Tiger Woods har vundet en Major-titel, og efter sidste bold var slået, var der da også stor jubel i Woods-lejren.

Blandt publikum var Tiger Woods' børn, der kvitterede med store kram til deres far, da Tiger Woods fuldendte et af de største comeback i sportshistorien.

Det var da også tydeligt at se på Tiger Woods, at han netop havde leveret noget stort. Han flåede sin kasket af, knyttede næverne og skreg sin jubel ud, mens han lod sig hylde af det fremmødte publikum.

Det var rørende scener for både seere og publikum.

'Da han krammer sin mor. Hans søn sprang i armene på ham. Alle råbte på Tiger. Hvilken ekstraordinær historie og hvilke scener på Augusta. Det handler alt sammen om manden, der har domineret golfsporten. Jeg har aldrig set ham fejre noget på den måde,' skriver BBC's golfkommentator Iain Carter.

Woods gik fjerde og sidste runde i to slag under par og endte i samlet 13 slag under par, hvilket var et færre end landsmændene Dustin Johnson, Brooks Koepka og Xander Schauffele, der delte andenpladsen.

Selvom han har haft det hårdt, har han dog selv været opsat på at vende tilbage.

»Når jeg er helet, ser jeg frem til at komme tilbage til et normalt liv, at lege med mine børn, spille professionel golf og leve uden den smerte, jeg har kæmpet med så længe,« sagde Tiger Woods i maj 2017.

Og søndag aften dansk tid vendte han altså for alvor tilbage, da han for femte gang kunne iklæde sig den grønne jakke.