Er karrieren slut for Tiger Woods? Spørger man hans ven, den 77-årige golflegende Jack Nicklaus, er svaret umiddelbart ja.

Fire operationer i ryggen på blot tre år. Det er hvad den 41-årige golfspiller Tiger Woods har måttet gå igennem. Han har selv meldt ud, at han først kommer tilbage på golfbanen om et halvt års tid, men ifølge Jack Nicklaus kommer et comeback ikke til at ske.

Den 77-årige tidligere golfspiller hævder, at han under en middag til US Masters forrige måned fik en snak med Tiger Woods.

Og her stod det klart, at den 41-årige amerikaner langt fra har haft det let.

»Vi snakkede om, hvor store smerter han har,« siger Jack Nicklaus til golf.com. Og efterfølgende har 77-årige Nicklaus talt med en bekendt til Tiger Woods, hævder han. Fra vedkommende var meldingen klar.

»Han kommer ikke tilbage. Jeg spurgte 'hvorfor ikke?'. Og han svarede 'Han er i for store smerter. Han kan ikke stå op i ti minutter. Det er nervesmerter. Det går ikke væk så let. Efter nogle dage blev han opereret igen,« forklarer Jack Nicklaus, der er ked af det på sin vens vegne.

Efter operationen var Tiger Woods dog selv optimistisk. Her fortalte han, at det var gået godt, og at han så frem til at vende tilbage.

»Når jeg er helet, ser jeg frem til at komme tilbage til et normallt liv, at lege med mine børn, spille professionel golf og leve uden den smerte, jeg har kæmpet med så længe,« sagde den 41-årige golfstjerne.

Det er efterhånden længe siden, at han har kunnet blande sig i verdenstoppen, og flere comebackforsøg er endt i nye rygproblemer.

Med 14 Major-titler, 79 PGA Tour-triumfer og 40 sejre på European Tour er Tiger Woods en af de mest vindende spillere i golfhistorien.

Han er samtidig den spiller, der har toppet verdensranglisten i længst tid nogensinde. Hele 683 uger har Woods gennem tiden været øverst på ranglisten.

I forhold til privatlivet har det også været turbulent for Tiger Woods flere gange. I 2010 blev han skilt fra sin svenske kone Elin Nordegren, som han giftede sig med i 2004.

Det skete efter, at adskillige skeletter væltede ud af skabet, og det kom frem, at Tiger Woods havde været sin - nu eks - kone utro med blandt andet pornomodeller og prostituerede.

I sin nye bog sætter Tiger Woods for en sjælden gang ord på ekspaderne. Og konsekvenserne for sin tidligere hustru.

»Min uærlighed og selvoptagehed forårsagede hende intens smerte. Jeg vil fortryde det resten af livet,« lyder det fra 41-årige Tiger Woods i ’The 1997 Masters: My Story’ - en selvbiografi om golfspilleren, der udkom tidligere på året.