Dramaet fortsætter mellem golflegenden Tiger Woods og kæresten gennem næsten seks år, Erica Herman.

Erica Herman vil nemlig sagsøge Tiger Woods for 30 millioner dollar og hævder samtidig, at han havde udtænkt en plan for at få hende smidt ud af parrets fælles hjem.

Men det nægter Woods fuldstændig, skriver TMZ.

Ifølge Herman var aftalen, at hun skulle udføre såkaldte 'værdifulde tjenester' til gengæld for at få lov til at bo gratis.

Hun indrømmer, at hun ikke har aftalen på skrift, men henviser i stedet til en mundtlig lejekontrakt på mindst fem år.

»Under deres forhold inviterede mr. Woods fru Herman til at bo hos sig som hans gæst i residensen. Mr. Woods forhandlede aldrig en mundtlig lejeaftale med fru Herman,« siger Tigers advokater blandt andet ifølge mediet.

Ifølge Herman overbeviste Woods' folk hende i efteråret om, at hun skulle pakke en kuffert, fordi hun skulle på en kort ferie.

Hun blev kørt til lufthavnen, men ved ankomsten fik hun at vide, at låsene til huset var skiftet, og at hun ikke længere boede der.

Der er ikke ligefrem god stemning mellem Tiger Woods og Erica Herman.
Der er ikke ligefrem god stemning mellem Tiger Woods og Erica Herman. Foto: JOE SKIPPER
Vis mere

Woods' advokater mener dog på ingen måde, at golflegenden smed ekskæresten ud i kulden. De hævder, at han gav hende penge til en ny bolig og fik hende indlogeret på et luksusresort.

Sagen omkring lejeaftalen er bestemt ikke det eneste element i dramaet mellem det tidligere par.

Sidste uge gjorde Erica Herman det klart, at hun havde lagt sag an mod Tiger Woods, fordi hun vil have annulleret en tavshedspligt, som hun hævder, at Tiger Woods fik hende til at skrive under på i begyndelsen af deres forhold.

Den historie kan du læse mere om HER.

Det lader bestemt ikke til, at det sidste ord er sagt i denne sag.