Ikke bare én gang, men to gange.

Kæresten Jena Sims forsøgte at få et kys - men Brooks Koepka registrerede overhovedet ikke tilnærmelserne.

Den amerikanske golfspiller var kun fokuseret på én ting: At vinde karrierens fjerde Masters-trofæ.

Det sjove optrin mellem parret udspillede sig inden sidste runde af weekendens PGA Championship, hvor Brooks Koepka var i spidsen for turneringen. De var på vej i klubshuset og blev fanget af tv-kameraerne. Se det her:

'Iskoldt. Men hvis det er nogen trøst, frøken Sims, så ved du nu, hvordan resten af golfsporten har det i øjeblikket,' som Golf Digest beskrev de to mislykkede kysseforsøg.

For Brooks Koepkas benhårde fokusering virkede. Han vandt turneringen for andet år i træk, og den 29-årige golfspiller har på kort tid udviklet sig til en af sportens helt store superstjerner.

Han har nu vundet fire Masters-turneringer i løbet af de seneste to år: US Open (i 2017 og 2018) og PGA Championship (i 2018 og 2019).

Ikke mindst på grund af sin evne til at holde øjnene på golfbolden.

»Jeg er mere fokuseret end nogen anden ude på banen. Jeg tror. at jeg har tunnelsyn,« sagde Brooks Koepka eksempelvis, inden adgørelsen faldt.

I weekenden lignede han en endda meget suveræn vinder inden sidste runde, hvor han førte med syv slag til nærmeste konkurrent.

Det blev alligevel lidt spændende, og amerikaneren endte med kun at vinde med to slag foran landsmanden Dustin Johnson.

Og så fik Jena Sims alligevel sit kys

Jena Sims fik sit kys, da hun fejrede triumfen sammen med Brooks Koepka efter afslutningen på turneringen.
Jena Sims fik sit kys, da hun fejrede triumfen sammen med Brooks Koepka efter afslutningen på turneringen. Foto: STUART FRANKLIN
Vis mere