Golfstjernen Thorbjørn Olesen nægter sig fortsat skyldig i de tre forhold, som er han blevet sigtet for i forbindelse med en flyvetur i sommeren 2019.

Det sagde den 31-årige dansker mandag, da han var til stede i House Crown Court i London. Det skriver Sky Sports.

I retslokalet kom der flere detaljer frem om den omtalte flyvetur. Thorbjørn Olesen skulle eksempelvis have taget en kvinde på brysterne.

Golfstjernen sagde, at han ikke kan huske de forskellige episoder, fordi han havde drukket alkohol og taget sovepiller om bord på British Airways-flyet.

Foto: Alberto Pezzali
Vis mere

Sarah White, som arbejdede på flyet, sagde i retten, at Thorbjørn Olesen skubbede hende og nægtede at følge de instruktioner, som hun gav ham.

»Jeg har arbejdet med det her i 27 år, og jeg har aldrig oplevet så dårlig en opførsel om bord på et fly,« sagde hun eksempelvis ifølge det britiske medie.

En anden kvinde, hvis navn ikke blev nævnt i retslokalet, fordi hun blev seksuelt overfaldet af Thorbjørn Olesen, sagde i en erklæring, at golfstjernen trådte over grænsen.

»Han tog fat i mig og prøvede at kysse mig. Herefter tog han mig på brysterne. Han overtrådte helt klart min grænse.«

Golfstjernen blev anholdt, da flyet landede, og han har efterfølgende undskyldt sin opførsel og forklaret, at han var påvirket af sovepiller.

Han blev i første omgang suspenderet fra European Tour, men fik senere lov til at svinge golfkøllen igen, fordi retssagen trak ud.

Nu er den så endelig kommet i gang, og det forventes, at der vil blive fældet dom senere på ugen i Englands hovedstad.

Thorbjørn Olesen var et lysende talent på golfbanen i mange år, og han står noteret for fem sejre på European Tour.

Andre læser også